Nyár végi kalandozásra céloz a Remnant: From the Ashes [VIDEO]

A Darksiders III fejlesztőinek (Gunfire Games) új játéka nem sokkal a nyár vége előtt fog megjelenni.

„A Remnant: From the Ashesben a Root (Gyökér) névre hallgató interdimenzionális lények elpusztították az emberiséget, és a világot feldúlták az inváziójukkal. A játékosoknak a Világkövön át világok között kell utazniuk, hogy a Földet megszabadítsák a szörnyektől. Utazz át bizarr és gyönyörű, dinamikusan generált környezeteken, amik kiszámíthatatlan ellenfelekkel, lehetséges partnerekkel és el nem mondott titkokkal lesznek tele. Minden, az emberiség védőbástyáján túl történő utazás minden kanyar során kihívás elé állítja a játékosokat, akiknek a vereségeik során kell megtanulniuk győzni, ahogy egy halom fegyvert, pajzsot és modot gyűjtenek össze, hogy a legnagyobb túlélőt létrehozzák,” mondja a sajtóközlemény. (Az ellenfelek elnevezése egy kicsit poénos azért…)

A fejlődésünk a felszerelésünkhöz lesz kötött, a harcirendszert intenzívnek ígérik (itt a lőfegyverek és a közelharc kombinációja játszik nagy szerepet), a világok véletlenszerűen generálva végtelen kihívást nyújthatnak, és kooperatívan is játszhatunk két másik játékossal, ami nem hangzik annyira rosszul. (Emiatt is van talán három karaktertípus: Scrapper, Cultist és Hunter – az egyik kukázik, a másik kultista, a harmadik pedig vadász…)

A Remnant: From the Ashes is számunkra kicsit szerencsétlen időpontban fog megjelenni, ugyanis – ahogy nemrég a The Division 2 is – ünnepnapra esik a megjelenése, mégpedig augusztus 20-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A kiadó a Perfect World Entertainment lesz.

Egy Souls-klón TPS-nek tűnik – ha a Gunfire Games maradandóbbat alkot a Darksiders III-nál, talán nem fogunk csalódni benne. Húsz bossfight, több mint száz szörnytípus… van variáció!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu