Meglepően jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice!

Az Activision és a FromSoftware bejelentette, hogy tíz nap alatt mennyi példány is kelt el a játékból.

„A Sekiro: Shadows Die Twice valami igazán különlegeset és egyedit hozott el az Activision játékportfóliójába. Különleges volt a FromSoftware-rel együtt dolgozni és segíteni nekik abban, hogy a világszerte bemutathassanak a játékosoknak egy vadonatúj franchise-ot. A rajongók tették a Sekiro: Shadows Die Twice-ot a 2019-es év egyik leginkább lenyűgöző rajttal rendelkező játékává. A játék jól teljesít minden platformon, így PC-n is, és izgatottak vagyunk a játékosok és kritikusok által biztosított folytatólagos támogatás miatt. Örömmel tölt el minket az a látvány, amikor a rajongók élvezettel jutnak át mindegyik kihívásukon,” mondja Michelle Forseca, az Activision termékmenedzsmentes és marketinges alelnöke. Nem véletlenül bukkantak fel ezek a szavak a sajtóközleményben, ugyanis a Sekiro: Shadows Die Twice elég jól fogyott.

Tíz nap alatt több mint két millió példány a PlayStation 4-en, az Xbox One-on és PC-n összesen. Ez pedig egészen korrekt eredmény, és tény, hogy nincs egy Call of Duty-, vagy egy Grand Theft Auto-szinten, ettől függetlenül is becsületes a több milliós értékesítés kevesebb mint két hét alatt!

Van itt még más, igazán elismerésre méltó adat is. A megjelenése napján, március 22-én a Sekiro: Shadows Die Twice volt a legnézettebb játék a Twitchen, és a megjelenés hétvégéje során 631 millió percet néztek belőle, míg egy hét alatt ez már 1,1 milliárd perc volt. (Írhattak volna órát is, de az nem lett volna túl nagy szám… pedig szerintünk az első adat esetében a 10 és fél millió óra is nagy eredmény.)

Gratulálunk a FromSoftware-nek! Ha belegondolunk, hogy a PlayStation 4-exkluzív Bloodborne-nak jó öt hónap kellett a két millióhoz, ez igazán elismerésre méltó teljesítmény!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu