Kizárt, hogy ne folytatódjon a Tomb Raider!

Nem csak a játékok, hanem a filmek is folytatódni fognak, úgyhogy nem kell félni, Lara Croft nem fog eltűnni…

Jonathan Dahan, a nemsokára az utolsó DLC-jét megkapó Shadow of the Tomb Raidert fejlesztő Eidos Montreal (jó, besegített nekik a Crystal Dynamics is) producere a USGamernek ezt nyilatkozta azzal kapcsolatban, hogy lesz-e folytatás: „Igazán meg lennék lepődve, ha nem lenne folytatás! Nem mondhatunk semmit sem arról, hogy mi jön ezek után, de nagyon meglepődnék, ha a franchise-ról nem hallanánk többet.”

A Square Enixen múlik, ugyanis az övék jelenleg a Tomb Raider IP, de Dahan kommentjéből kiindulva (az a jelenleg nem mondhatunk semmit sem gondolatmenet miatt) nagy esély van arra, hogy Lara már a next-gen kalandjai felé tekint, ami teljesen érthető is.

A 2018-as Tomb Raider film-reboot (amiben Larát Alicia Vikander alakította) sem marad parlagon: az MGM és a Warner Bros. már a folytatásra készül az Entertainment Weekly szerint. Amy Jumpot (a 2015-ös High-Rise írója, és a 2016-ös Össztűz társírója) kérte fel a cég a Tomb Raider 2-re, amiről történetileg még nem tudunk semmit, de lehetséges, hogy a Shadow of the Tomb Raiderrel véget érő videojáték előzmény-trilógiába nyúl majd, ahogy a tavalyi film is.

Úgyhogy játék és film is lesz, idővel.

Forrás: DualShockers, EW

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu