Nem lesznek mikrotranzakciók (sem) a Star Wars Jedi: Fallen Orderben!

Mielőtt részletesebben is bemutatásra kerülne a Respawnnál készülő Star Wars Jedi: Fallen Order, már két dolgot megtudtunk róla.

A Star Wars Celebration első napjának élő közvetítése során ezt nyilatkozta Vince Zampella, a Respawn Entertainment főnöke: „[A Star Wars Jedi: Fallen Order] egy egyjátékos, történetalapú játék lesz… nincs multiplayer, nincsenek mikrotranzakciók. Ez egy sztori-játék.” Erre a közönség kitörő örömmel reagált, és bizony követi azt, amit a játékipar egyik veteránja, Chris Avellone (aki szintén dolgozott a játékon) korábban nyilatkozott.

„Remélem, hogy [a hat író] megemlítésre kerül a bemutató során, ugyanis véletlenül elszóltam magam azzal, hogy „ezt befejeztem”, de vannak más írók is, és nem is én vagyok a fő író [a játékban]. A történet nagyon fontos volt a Respawnnak. Szerintem már jók abban, hogy a játékaik több „történeti réteggel” rendelkeznek, de ők úgy vélik, hogy fontos számukra a történet abban, amit ők egy Star Wars-játéknak elképzelnek. Ez az egyik oka annak, hogy szeretem a Respawn-t, mert ha valami ilyesmit kell megoldaniuk, megértik, hogy mik is a fontos pontok. Szerintem azért vontak be [a Jedi: Fallen Orderbe], mert már erős pedigrém van a franchise-ban, szóval valószínűleg képes lennék azonnal beugrani – és képes is voltam rá, ami jó volt. Nem kellett sok mindennek utánajárnom,”  mondta Avellone, aki korábban a Star Wars: Knights of the Old Republic II írója is volt.

A 2018-as EA Play során megnevezett és bejelentett Star Wars Jedi: Fallen Ordert magyar idő szerint ma este fél kilencor a Twitchen bemutatják.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu