AZ – A vesztesek klubja egykor és most

MOZI HÍREK – Könyvben egyszerű volt, filmen szinte lehetetlen. Stephen King horror regénye, az AZ két része között 27 év telik el: az első részben a bohócarcú gonosszal szembenéző Vesztesek Klubjának tagjai felnőttként kénytelenek újra megmérkőzni Pennywise-zal. Az elképesztően sikeres filmváltozat rendezője, Andrés Muschietti nemrég azt nyilatkozta, hogy a megfelelő felnőtt szereplők megtalálása minden vizuális trükk megalkotásánál nehezebb volt.

– Nagyon fontosnak tartottam, hogy egy nézőben se legyen kétség: a felnőtt színészek tényleg a gyerekek korosabb változatai – nyilatkozta a rendező. – Nagyon hosszan kerestük a megfelelő arcokat, személyiségeket. És nagyon örülök, hogy úgy érzem, pontosan megtaláltuk azokat, akiket kerestünk.

Így került James McAvoy és Jessica Chastain mellé Bill Hader valamint Isaiah Mustafa, James Ransone és Andy Bean. A múlt heti CinemaConon Las Vegasban a karakterek fiatal és 27 évvel idősebb változatai együtt jelentek meg a színpadon, és a beszámolók szerint valóban meghökkentő volt a hatás: mintha egy időgép működött volna a teremben.

Csak Pennywise nem öregszik, Bill Skarsgård ugyanabban a maszkban játszik, mint az első részben.

A filmről a kritikánkat itt olvashatjátok.

Forrás: IC Press

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu