A Sony miatt nincs cross-platform a Destiny 2-ben!

Vannak, amik nem változnak – ilyen a Sony nézete is, ha a cross-platformról van szó egy nem éppen új, de azért ismert játék esetében.

A Redditen olvasható egy poszt: „Épp hallgattam a legújabb Kotaku Splitscreen podcastet. Kb. az 57. percnél Jason Schreier megemlíti, hogy a Bungie szerette volna, ha képesek lennénk a karaktereinket mozgatni a PC, az Xbox [One] és a Sony [PlayStation 4] között. Aztán kiemelte, hogy a Sony nem engedélyezné ezt. Szóval… b___d meg magad, Sony!”

Persze azóta a Sony már rég meggondolhatta volna magát – elvégre a Destiny 2 2017-ben jött ki, szóval nem valami fúdeúj címről van szó… -, de valószínűleg ezen a japán cég már nem akar változtatni, és ők amúgy sem nagyon próbálnak komolyabb szinten is bővíteni, ha a cross-play, cross-platform gondolatról van szó.

Kérdéses, hogy a pletykák szerint hardcore-nak szánt Destiny 3, ami elvileg már next-gen cím lehet 2020-ban (erről korábban itt is szó volt) már eldobja-e ezt a már-már felesleges korlátozást, vagy még itt is az lesz, hogy az Xboxosok és a PlayStationösök nem kerülhetnek közös meccsekbe?

Ha a válasz igen lesz, lehetséges, hogy egyesek megelégelik, és a következő konzolgenerációban már a Microsoft termékét veszik le a polcról a Sony-é helyett… de akit mindenesetre érdekel a Kotaku Splitscreen podcast, a jelenleg legújabb – és érintett – részt itt találja.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu