Menu

Felújítást kaphatott volna az első három Mortal Kombat!

A BioShock Collectionért és a Borderlands Enhancedért felelős Blind Squirrel Games dolgozott volna az első három Mortal Kombatot tartalmazó projekten, aminek a neve Mortal Kombat Remastered vagy Mortal Kombat Kollection Online is lehetett volna.

Danny Huynh, a „vakmókusok” művészének ArtStation weboldalán bukkantak fel a képek, de persze azóta őket törölte, és ezúttal is sikerült az internetnek nem felejtenie, ugyanis a Google cachelte az oldalát, így láthatjuk a képeket, amiken a menük koncepciós rajza, továbbá egy új játékmód, a Krypt is felbukkan. A Krypt mód révén „új módon” játszhattunk volna „az eredeti trilógiával”, és a képek révén egy dungeon-crawler mód lehetett volna a „kriptából”.

A karakterek új verziójúak lehetettek volna a felújított trilógiában, és mindenki feltűnt volna az első három Mortal Kombatból. Még decemberben írta ezt a DSOGaming a forrását idézve: „Augusztus végén [2017-ben] Ed Boonnál voltunk, bemutatva egy játszható verziót a Mortal Kombat Returnsből. Ed imádta, és rövid időn belül a Warner feletteseinek mondta, hogy beszéljenek velünk a játék kiadásáról. A WB legmagasabb vezetőinek, a pénzügyiseknek és az eladásokkal foglalkozóknak készített több koncepció után kaptunk egy hívást, hogy a zöld lámpa, az elfogadás felé haladunk a projektükkel. Egy héttel később jött egy másik hívás, amiben azt mondták, hogy egy másik irányt vettünk fel, és nem kell a mi csoportunk, mert nem bízhatnak egy ilyen fontos projekt fejlesztését egy olyan csapatra, aminek nem volt még elkészített játéka. Ez kb. 2018 januárjának közepén volt.”

Nagy kár érte. Biztos elkezdett a NetherRealm Studios dolgozni a Mortal Kombat 11-en, ami 23-án fog amúgy megjelenni a PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / PC négyesre.

Forrás: PCGamer, DSOGaming

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

 

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu