Menu

Születésnapját ünnepli a God of War! [VIDEO]

Már majdnem egy éve, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica játéka megjelent PlayStation 4-re.

Először is van egy PlayStation Blog poszt ezzel kapcsolatban, amit Shannon Studstill, a SIE Santa Monica főnöke írt: „Egy régóta fennálló franchise esetében a változás mérhetetlen kétségekkel, stúdiót meghatározó kockázattal jár. Köszönjük a teljes Worldwide csapatnak, a Sony PlayStation-családnak, és nektek, a több milliónyi God of War-rajongónak világszerte, akik bizalmat szavaztak nekünk egy olyan utazáson, amire sosem számítottunk. Együtt tettük meg ezt az utat.

Ha a Santa Monica stúdió következő húsz évét kellene megjósolnom, kétség nélkül kimondhatom, hogy olyan játékokat fogunk továbbra is csinálni, amiknek a művészete az életet tükrözi és fordítva; mégpedig olyan történetekkel, amiket szeretnénk, ha azok évekig hatnának. A szívünk mélyéről köszönjük, hogy átöltetétek az új God of Wart, és hogy segítettetek a Santa Monicának felemelkednie egy új kezdetre. Az egész csapatnak ez volt a mindene. Most, egy hosszú út áll előttünk.”

Már most találhatunk egy új dinamikus témát a PlayStation 4-ünkre a PlayStation Store-on, amiben Kratos és Atreus a Kilencek Tavában csónakázik. Egy avatar-szett is elérhető lesz szerdától. Mindkettő ingyenes, és nem kötelező a játék birtoklása a hozzáféréshez! Van egy videó is, amiben megköszönik a fejlesztők a bizalmunkat.

De hova tovább? Nem lesz DLC. Ezt maga Cory Barlog, a játék rendezője írta Twitteren: „Csakhogy senki se értse félre – nem jön DLC a játékhoz. Bocsi!” Volt rá ötlet viszont, csak az túl nagyra törő lett volna, így emiatt törlésre is került a projekt (erről is korábban szó esett – hasonló méretű lett volna pl. a The Last of Us Left Behindjához, vagy az Uncharted 4 esetében a The Lost Legacy-hoz).

A God of War április 20-án jött ki 2018-ban PlayStation 4-re, és bizony igazán nagy dobás volt a Sony-tól a PS4-exkluzív cím.

Forrás: GameSpot, GameSpot

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu