Születésnapját ünnepli a God of War! [VIDEO]

Már majdnem egy éve, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica játéka megjelent PlayStation 4-re.

Először is van egy PlayStation Blog poszt ezzel kapcsolatban, amit Shannon Studstill, a SIE Santa Monica főnöke írt: „Egy régóta fennálló franchise esetében a változás mérhetetlen kétségekkel, stúdiót meghatározó kockázattal jár. Köszönjük a teljes Worldwide csapatnak, a Sony PlayStation-családnak, és nektek, a több milliónyi God of War-rajongónak világszerte, akik bizalmat szavaztak nekünk egy olyan utazáson, amire sosem számítottunk. Együtt tettük meg ezt az utat.

Ha a Santa Monica stúdió következő húsz évét kellene megjósolnom, kétség nélkül kimondhatom, hogy olyan játékokat fogunk továbbra is csinálni, amiknek a művészete az életet tükrözi és fordítva; mégpedig olyan történetekkel, amiket szeretnénk, ha azok évekig hatnának. A szívünk mélyéről köszönjük, hogy átöltetétek az új God of Wart, és hogy segítettetek a Santa Monicának felemelkednie egy új kezdetre. Az egész csapatnak ez volt a mindene. Most, egy hosszú út áll előttünk.”

Már most találhatunk egy új dinamikus témát a PlayStation 4-ünkre a PlayStation Store-on, amiben Kratos és Atreus a Kilencek Tavában csónakázik. Egy avatar-szett is elérhető lesz szerdától. Mindkettő ingyenes, és nem kötelező a játék birtoklása a hozzáféréshez! Van egy videó is, amiben megköszönik a fejlesztők a bizalmunkat.

De hova tovább? Nem lesz DLC. Ezt maga Cory Barlog, a játék rendezője írta Twitteren: „Csakhogy senki se értse félre – nem jön DLC a játékhoz. Bocsi!” Volt rá ötlet viszont, csak az túl nagyra törő lett volna, így emiatt törlésre is került a projekt (erről is korábban szó esett – hasonló méretű lett volna pl. a The Last of Us Left Behindjához, vagy az Uncharted 4 esetében a The Lost Legacy-hoz).

A God of War április 20-án jött ki 2018-ban PlayStation 4-re, és bizony igazán nagy dobás volt a Sony-tól a PS4-exkluzív cím.

Forrás: GameSpot, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu