Assassin’s Creed: Odyssey: indul az atlantiszi buli [VIDEO]

Nemsokára elindul a Ubisoft játékában a második DLC-történetszál.

A DLC-történetszál neve (mennyire furcsa kifejezés ez… pedig erről van szó!) The Fate of Atlantis, azaz Atlantisz sora – az első DLC-sztorihoz hasonlóan itt is három fejezetre bontva fog megjelenni majd. Az első rész neve Fields of Elysium (Elysium mezői). Nos nézzük, a Ubisoft hivatalosan miként is jellemzi a történetet:

„Az Atlantisz sorsában azt láthatjuk majd, ahogy a hősünk istenek ellen küzd, rémisztő, mítikus lényekkel találkozik, és új szövetségeket köt egy színes karaktercsoporttal. Miután a jövő héten megjelenik az Elysium mezői, a második epizód, a Hádész gyötrelmei (Torment of Hades), illetve a harmadik, az Atlantisz ítélete (Judgement of Atlantis) 2019 közepén az összes érintett platformon (PlayStation 4, Xbox One, PC) befejezi a második történetszálat.

Ahogy az Elysium mezői története kibontakozódik, a játékosok áthaladnak Elysium gyönyörű paradicsomán, hogy gonosz titkokat fedjenek fel, miközben Isu hatalmával néznek szembe. A játékosok új frakciókkal és ismerős karakterekkel is találkozni fognak, illetve új, legendás fegyvereket és felszerelést szerezhetnek.

Az Elysium mezőiben vadonatúj Ability fejlesztéseket is magával hoz, ami módosítja a már létező képességeket, hogy azok működését megváltoztassa, és így lehetőséget ad a játékosoknak, hogy még inkább finomhangolhassák a játékstílusukat. Az Ability fejlesztések a skillfa ágain (Hunter/Vadász, Warrior/Harcos, Assassin) kerülnek szétbontásra, és több is bemutatásra kerül epizódonként. Az elsők az Ares Bull Charge, a Might of Artemis, a Kronos Time Warp és az Ares Madness lesznek.”

Legalább 28-as szinten kell lennünk, illetve az is szükséges, hogy a Between Two Worlds és a Heir of Memories küldetéseket teljesítsük… de könnyebben is eljuthatunk a DLC-hez, ám így a fő játékból a karakterünk és az eddigi fejlődésünk nem kerül átemelésre. Az Assassin’s Creed: Odyssey Season Pass része a The Fate of Atlantis, ami április 23-án rajtol el az első fejezetével. Az ára 40 dollár/euró (~13 ezer forint), de ezért megkapjuk a Legacy of the First Blade (Az első penge öröksége) névre hallgató első DLC-történetszálat, illetve az Assassin’s Creed III Remasteredet is.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu