Még inkább szembe megy a trendekkel a Star Wars Jedi: Fallen Order!

A Respawn játéka több olyan dolgot is elhagy a mikrotranzakciókon és lootboxokon túl, amit már elég sok AAA játékban láthattunk az utóbbi években…

Jay Ingram, az Electronic Arts Star Wars-közösségi menedzsere a Twitteren írt valami igazán meglepőt: „Nem lesz season pass, és nincsenek tervek DLC-re sem.”  Tehát kapásból elhagyja a játék megjelenése utáni bővítést: megjelenik a játék és slussz, ennyi – DLC-k sem lesznek a jelenlegi tervek szerint. Ez még nem minden: „Csak standard és deluxe” kiadásban fog megjelenni a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz a gyűjtői változatot is teljes mértékben ejti a Respawn és az Electronic Arts! Ez kellemes meglepetés – ilyesmire mikor volt utoljára példa egy AAA játék esetében? Őszintén, nem is tudunk hirtelen válaszolni a kérdésre.

Stig Asmussent, a játék rendezőjét pedig az ausztrál Press Start interjúvolta meg – ő pedig azt mondta, hogy nem lesz olyan büntető a Star Wars Jedi: Fallen Order mint a Souls-játékok: „Nézd, imádom a Souls játékokat. Képtelen vagy egy közelharccal rendelkező akciójátékot csinálni anélkül, hogy más játékok valamelyest befolyásolják azt. A Devil May Cry nagyon menő. A God of War király, de nem akarunk valami olyasmit, ami igazán büntető. Sok ember van, aki játszani akar a játékkal, és bár szeretem a többi [imént említett] játékot, több, hogy is mondjam, nem akarom azt mondani, hogy kézenfogást kell csinálnunk, de… a játékosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy elkezdik a Star Wars Jedi: Fallen Ordert és úgy érzik, hogy jól működik, és más élmények során már tapasztaltak ilyet.

De szerintem a harcban van egy kis mélység így is, ahogy abban is, hogy miként használod az Erőt az ellenfelek minél hatékonyabb kiiktatására. Ahogy fejlődsz, észreveheted, hogy vannak eltérő dolgok, például az, ahogy az ellenfelek kimutatják a gyengeségüket, amivel „felnyithatod” őket, és gyorsabban végezhetsz velük.”

Nos, és a játék sem lesz rövid! „Nem lesz egy rövid játék. Olvastam pár dolgot, például kommenteket, amik azt mondják, hogy oh, biztos öt óra hosszú lesz, miután Vince Zampella bejelentette, hogy kizárólag egyjátékos lesz [a Star Wars Jedi: Fallen Order], mikrotranzakciók nélkül… ez egy minőségi élmény lesz!”, tette hozzá Asmussen.

Júniusban, az E3 környékén fogunk először játékmenetet látni a november 15-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Orderből.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu