Megérkezett a Joker magyar nyelvű trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Felkerült a YouTube-ra az októberben érkező Joker magyar nyelvű trailer-e.

Igazi szuperprodukció a Batman legnagyobb ellenségének felemelkedését bemutató, standalone képregényfilm, hiszen író-rendező-producere, a Másnaposok-trilógiává világhírűvé vált Todd Phillips, Jokert a többszörösen Oscar-díj jelölt Joaquin Phoenix kelti életre, és fontos szerepet vállalt a legendás Robert De Niro is.

„Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele.

Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.” – olvashatjuk a sajtóközleményben.

Az ősszel érkező Joker film első – most magyarul látható – trailerét a Las Vegas-i CinemaCon kiállításon vetítették le először. A fogadtatása hatalmas siker volt. A jelenlévő kritikusok a Taxisofőr és a Rekviem egy álomért filmeket idézték hasonlítási alapként. „Sötét, érzelmes és valahogy bizarr” – írta egyikük; „kicsavart karakter-tanulmány … Phoenix életre kelti a szerepet és kétségtelenül ismét inspirált és őrült teljesítményt látunk majd tőle” – írta valaki más.

A trailer kétségtelenül atmoszférikus. Gothamnek és a karakter átváltozásának tapintható hangulata van; a sötét város mindenkire ráboruló őrülete akkor is érződik, ha a film világa persze kevésbé gótikus, mint Tim Burton 1990-es Batmanéé és valamivel földhözragadtabb a Nolan-féle nagyszerű trilógiánál is. De az élhetetlen környezet nyomasztó légköre már az előzetesben is erős. És lehetetlen nem együttérezni, amikor Phoenix ezt mondja: „azt hittem, az életem tragédia… de rájöttem, hogy komédia”.

A film tervezett hazai bemutatódátuma 2019. október 3.

A Joker magyar nyelvű trailer alant látható.

FORRÁS: Intercom

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu