Nemsokára bemutatásra kerül a Warner DC-szuperhősös játéka! Igazság Ligája?

Egy belsős marketing-email került kiszivárgásra a 4chanen, amit a ResetEra is közzétett.

A Warner esetében többször is hallottuk már, hogy miken dolgozhatnak a fejlesztők, ha a DC Comics licenszeiről van szó. A 2015-ös Batman: Arkham Knight után hallottuk, hogy a WB Montreal (az Arkham Origins fejlesztői) két játékon dolgozik, és az egyik egy Batman-cím lehet. A Rocksteady pedig valamilyen Supermannel kapcsolatos projektet hegeszthet. Nos, ezekhez hozzávághatunk valamit.

Az email szerint (amit nem szabad leírni – korábban a Mortal Kombat 11-gyel kapcsolatban is kiszivárgott egy hasonló PR-mail, és annak is ilyen formázása volt!) a játékot június negyedikén jelenthetik be, és 2020 elején lenne esedékes a megjelenés. Tervben van egy Premium kiadás „több ikonikus szuperhős-kosztümmel és játékbeli pénznemmel”, ami már most sokaknál kicsaphatja a biztosítékot. A szuperhősös játékban – a címet nem tudjuk! – felbukkanna Gotham város és Star City is, így Batman mellett Green Arrow (Zöld Íjász) is felbukkanhat majd. Online multiplayer, városi hub központok, loot, és raidek.

Nos, ki gondolt kapásból a Destiny-re? Valószínűleg mindenki. Tehát élő szolgáltatásos (live service) játékról van szó, csak a DC univerzum szuperhőseivel. Ilyesmivel kapcsolatban mintha korábban írtunk is volna, hogy egy szuperhősös játék készülhet, mégpedig multiplayer-központú játékmenettel…

Szóval úgy tűnik, hogy a Bethesda (Fallout 76) és az Electronic Arts (Anthem) után most a Warner is megpróbálja követni azt, amit – legalábbis eddig! – az Activision Blizzard csinált a Destiny-vel, ami ugye a Bungie kezei között jeleneg független maradt. Júniusban jöhet a leleplezés, ha hihetünk az emailnek. Majd meglátjuk.

2020 elején még esélyes, hogy csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és talán PC-re fog csak kijönni az esetleges Igazság Ligája (Justice League) játék…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu