A Star Wars Jedi: Fallen Order fejleszthetjük és változtathatjuk a fénykardot

Stig Asmussen a játék igazgatója már beszélt arról, hogy milyen változtatások érinthetik az emblematikus fénykardot, amely majdnem minden Star Wars akció-kalandjátékban is szerepel.

Nem is olyan régen röppentek fel a legfrissebb hírek a Star Wars: Jedi Fallen Orderről még a Star Wars Celebration rendezvény kapcsán. A Star Wars univerzum egy fontos eleméről nem volt szó, ez pedig a fénykard.

Stig Asmussen, a Star Wars videojátékok igazgatója és régebben a God of War játékok egyik híres fejlesztője szerint a fénykard is része a karakterünk fejlődésének, akit Cal Kestis-nek hívnak és a Star Wars univerzum teljesen új karaktere és egyben a Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplője is.

Asmussen számára a fegyver rendkívüli fontossággal bír, mivel „folyamatosan változik és fejlődik”, a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei során. Így tehát „nem kell majd elejétől a végéig ugyanazt a fegyvert használnunk.”

De ez még nem minden! (Már ami a fénykardot illeti.) A Respawn Entertainment kreatív igazgatója és project leader egy kicsit „rejtélyeskedett” is… Azt állítja ugyanis, hogy a fénykard, amelyet a trailerben láthatunk, talán nem is Calé és ráadásul ez a videó „még több titkot is elárul, mint amelyet elsőre láthatunk a trailerben!” a fegyver eredetéről.

Egyre több információ derül ki a játékról, mindenesetre érdemes elolvasnátok előzetesünket, amelyben részletesen kivesézzük a játék eddig ismert információinak zömét.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu