Képek szivárogtak ki a Left 4 Dead 3-ból? [VIDEO]

A Valve talán mégis tud háromig számolni?

A Valve-val kapcsolatban megbízhatónak nevezhető a Tyler McVicker névre hallgató YouTube-os, akinek lent beágyazásra került a videója is. Ő tette közzé a nem kevesebb mint huszonkilenc képet, ami állítólag a Left 4 Dead 3 korai buildjéből származik. A képalbum errefelé található.

Állítólag a Counter-Strike: Global Offensive Dust 2 remake pálya assetjeit felhasználva készült ez a régi build, de – ahogy ezt a GamesRadar is kifejti – az is fenn állhat, hogy mindössze csak régi asseteket láthatunk a „cségóból”.

A Left 4 Dead 3 állítólag már több éve törlésre került, így maguk a képek is eléggé korosak lehetnek, és ezzel egy újabb olyan franchise-ról beszélhetünk, ami a Valve-hoz köthető, és nem kapott hármas számú új felvonást. Példák? Half-Life 2: Episode 3. Half-Life 3. Portal 3. Team Fortress 3. Egyikről se nagyon halljuk, hogy fúdekészülne, ugyebár…

Hihetünk-e a képeknek? Nem olyan biztos a válasz. Ha igen, akkor eléggé régi a játékból származó képcsomag (2013-asak, és azóta talán nem is biztos, hogy történt bármi is…). Ha nem, akkor csak egy óriási nagy hoax az egész, és mindkettőre megvan az esély… és maguk a képek sem olyan izgalmasak. Ezzel biztosan nem csak mi vagyunk így…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu