Johnny Depp állítólag megpróbálta elérni, hogy Amber Heardet kirúgja a Warner az Aquamanből

MOZI HÍREK – Ezzel pedig későbbi Warner-filmeknél is fekete listára helyezhette volna.

Johnny Depp nincs túl jó viszonyban ex-feleségével – és még enyhén fogalmaztunk. A színészt jelenleg a volt ügyvédje, Jake Bloom perli és egyre több tanúvallomás gyűlik össze viselt ügyeiről a volt nejével: Amber Hearddel kapcsolatban.

Depp Jake Bloommal való pereskedéséről a The Hollywood Reporter írt, az ügy lehetséges tanúi között pedig állítólag odasorolták Kevin Tsujihara, a Warner Bros. stúdió nemrég távozó elnöke is szerepelhet. Tsujihara a cikk alapján arra a kérdésre kell válaszolnia, hogy Depp tényleg megpróbálta-e feketelistára helyezni Amber Heardöt a Warnernél, amely egyben az Aquamanből  való kirúgását és a jövőbeli DC és egyéb Warner produkciókból való kizárását is jelenthette volna.

Amber Heard egyébként már korábban is szerepelt Merakánt pár rövid jelenet erejéig Az Igazság Ligájában, mint Aquaman (Jason Momoa) szuperhős szerelme, és amennyiben igaznak bizonyulnak a vádak a volt férjéről, akkor Depp képtelen volt elérni, hogy az Aquamanből kirúgják, lévén a színésznő a következő DC-filmben is szerepelt.

Az egész zavaros ügyben azt támaszthatja alá Johnny Depp esetleges manővereit, hogy címszereplőként fontos szerepet játszott a Legendás állatok: Grindewald bűntettei című filmben, és a következő filmben is minden bizonnyal ő alakítja majd Gellert Grindewaldot. (Mely szerep egyébként tökéletesen illik rá, ennek az ügynek fényében is…). Ugyanakkor a tömérdek botrány révén megkopott renoméja (mely miatt elveszítette Jack Sparrow szerepét is a Karib-tenger kalózai filmekből) révén már nagy eséllyel nincs akkora befolyása, mint karrierjének és népszerűségének csúcsán.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu