Outlaws: ezen dolgozik évek óta a Rocksteady?

A Batman: Arkham szériát az Origins felvonást leszámítva fejlesztő Rocksteadyről évek óta nem tudtuk, hogy pontosan mi a csudán is dolgozhat. Most már igen!

2015 júniusa rég volt, és akkor jött ki az utolsó nagyobb (nem VR-os…) játékuk, a Batman: Arkham Knight. Nos, azóta pletykák voltak nagy számban (be is számoltunk talán mindegyikről…), de most a Redditen feltűnt egy kép, ami állítólag a Warner Bros. Instagramjáról származhat. Állítólag. Ezen láthatjuk a játék címét (Outlaws – magyarul talán Törvényen kívülieknek lehetne fordítani…), illetve azt, hogy „világpremier április 26-án”, a háttérben pedig a Wayne-tornyot láthatjuk. (A kép alján az Epic Games copyright pedig lehet valószínűleg az Unreal Engine miatt van ott – a fejlesztők ezt használták a Batman: Arkham-címek fejlesztéséhez…)

Az Outlaws csoportot a képregényekben Batman korábbi bajtársa, Jason Todd vezeti. Ő az Arkham játékokban először Robin szerepét öltötte magára, majd ő lett Arkham Knight – abban a játékban Scarecrow-tól még megmentette Batmant, mielőtt eltűnt volna a semmibe, tehát valószínűleg él és virul Todd uraság… és a csapat tagjai között (és innentől direkt nem fordítunk – a fordítások esetében azért idővel lehettek eltérések; pl. Wolverine az X-Menből volt már Farkas és Rozsomák is) felbukkanhat Red Hood, Bunker, Wingman, Arsenal, Bizarro, vagy Starfire is.

Történetileg lehet, hogy pont a Batman: Arkham Knight után járunk – Batman sehol, és valakinek rendben kellene tartania Gotham városát… és mivel elvileg next-gen platformokra fejleszt a Rocksteady, lehet, hogy ez a játék is ilyesmi lehet.

És eközben ne feledjük, június 4-én is lesz egy multiközpontú játékbemutató, feltehetőleg a Warner Bros. Montreal fejlesztése! Addig is várjuk ki pénteket, hogy tényleg bemutatják-e az Outlawsot

Forrás: SegmentNext, SegmentNext

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu