Egymillió eladott World War Z példány!

Az eladott példányszámokat nem befolyásolta, hogy PC-n csak Epic Games Store-ra jelent meg a játék.

Pár napja jelent meg a World War Z, amely az azonos cím film adaptációja, melynek főszereplője Brad Pitt. Matthew Krach, a Saber Interactive elnöke szerint a játék „meglepően jó eladásokkal büszkélkedhet”, hiszen egy hét alatt bezsebelte az első milliós eladott példányszámot.

A Gaming Bolt szerint a WWZ még az USA-n túl is szép eladásokkal büszkélkedhet, pedig az a fő piaca. Nagy-Britanniában például a múlt héten a toplisták élére került. Arányaiban egyébként nagyjából hasonlóak a PC-s, PS4-es és Xbox One-os eladási számok is, tehát az Epic Games Store-os exkluzivitás egyáltalán nem érintette negatívan a játék eladásait.

A World War Z-ben egy több fős túlélőcsapat egyik tagját alakítjuk és vagy az AI által irányított csapattal, vagy másik három játékossal kell hatalmas zombihordákat kiirtanunk, illetve a kompetitív multiplayerben egymással is szembeszállhatunk.

Forrás: Gaming Bolt

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu