Kiszivárgott a Mortal Kombat 11 DLC-karakterlistája?

Shang Tsung után kik jöhetnek? Erre van már pletyka – csak saját felelősségre!

A Mortal Kombat 11 esetében már az alap karakterlista is kitudódott idő előtt, úgyhogy ezek után azt látni, hogy a Redditen a Nintendo Switch-port fájljaiból kitudódott a DLC-lista (vagy szakszerűbben a Kombat Pass karakterei…), már egyáltalán nem tud meglepni minket. (Pláne úgy, hogy többen megerősítették a játék forráskódjának ellenőrzése után ezeket…)

Az viszont, hogy kik lehetnek később játszható karakterek a NetherRealm játékában, na az már inkább meglepő! Shang Tsung mellett ugyanis az alábbi karakterek nevei bújtak meg a játékban: Nightwolf, Sindel, Fujin, Sheeva, Joker, Terminator, Spawn, és Ash Williams! A Terminátor és a magyarul Ivadék névre hallgató Spawnt már láttuk a Mortal Kombatban, Sheeva a sztori módban nagy szerepet kap, de az Evil Dead (Gonosz halott) Ash Williamse igazán meglepően hangzik.

A Kombat Pass, ami 40 dollár/euró (13 ezer forint), hat karaktert tartalmaz majd, nekünk pedig kilenc név van itt, úgyhogy valószínűleg utána jön majd szépen egy második is, ahogy a Mortal Kombat X esetében is volt. Lehet, hogy Joker is majd abban bukkan fel.

A Mortal Kombat 11 stábja alapból ez lesz amúgy: Liu Kang, Kung Lao, Kitana, Jax, Noob Saibot, Kotal Kahn, Jacqui Briggs, Cassie Cage, Erron Black, Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Kano, Kabal, D’Vorah, Jade, Johnny Cage; újoncokként Geras, Cetrion, The Kollector; az előrendelőknek Shao Kahn, továbbá Frost, egy titkos karakter.

A Mortal Kombat 11 épp a mai nap jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu