Újabb lehetséges megjelenési dátum a The Last Of Us Part II-nek?

A Comicbook felfedezett egy újabb potenciális megjelenési dátumot a Naughty Dog játékának.

A 2016-os PlayStation Experience-en leleplezett The Last of Us Part II-t már többször láttuk, de még mindig nem közölte sem a Naughty Dog, sem a Sony Interactive Entertainment, hogy mikor fog megjelenni. Most egy szlovák weboldal, a Pro Gaming Shop próbál magának több klikket szerezni, ugyanis szerintük a The Last of Us Part II szeptember 27-én fog megjelenni.

Bár ez péntekre esik, és ezzel a PlayStation 4-exkluzív címek jelentős részét (God of War, Spider-Man, vagy például most pénteken, április 26-án a Days Gone) követi, jogosan megcáfolhatjuk ezt a dátumot több szempontból is. Neil Druckmann, a játék rendezője és társírója egy hete a Twitteren ugyanis elárulta, hogy befejezték a The Last of Us Part II utolsó jelenetének motion capture munkálatait, úgyhogy ez azt jelenti, hogy még idő kell ahhoz, hogy a játékba a digitalizált mozgások beépítésre kerülhessenek. Meg aztán a dobozkép. Ez biztos? Mi kételkedünk. Nem is kicsit.

Úgyhogy nem érdemes nagyon hinni a szeptemberben. Az október, vagy méginkább a november (utóbbi esetében mintha írtunk is volna ilyesmiről…) tűnik reálisnak a megjelenés időszakát tekintve, szeptember pedig – ha csak nem azt csinálja a Naughty Dog nem azonnal, a rögzítések után elkezdték az eddigi mocap munkálatok kivitelezését – túlzottan korainak tűnik.

Nagy esély van arra, hogy a PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II idén fog megjelenni, de hogy pontosan mikor is, azt még nem tudjuk…

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu