A Vampire: Masquerade – Bloodlines is inspirálta a Cyberpunk 2077-et!

A spanyol Areajugones egy hosszú interjút publikált Mateusz Tomaszkiewicz-cel, a Cyberpunk 2077 küldetéstervezőjével.

Megemlítette, hogy a jövőre folytatást kapó Vampire: Masquerade – Bloodlines is a CD Projekt RED inspirációi között volt (ahogy a Deus Ex is): „Személyesen, számomra a Vampire: Masquerade – Bloodlines [volt az inspiráció], nem tudom, hallottál-e róla. Ez egy belső nézetes RPG, ami a játékmenet és a párbeszédek tekintetében nem lineáris. Mi mind játékosok vagyunk és eltérő műfajokat szeretünk, de személyes kérdésként én a Vampire Bloodlinesot mondanám főképp azért, mert ez egy tökéletes példa egy belső nézetes játékra, ami RPG, és amit én személyesen élveztem.”

A Google Stadiáról is beszélt – szerinte forradalmi technológia lehet ez. „Igazán érdekel engem, hogy miként fog a játékos vagy a fejlesztő szemszögéből működni a Google Stadia, és úgy vélem, hogy nem sokat tudok erről a technológiáról és annak részleteiről, hogy többet beszélhessek róla, de igazán kigondolt, akkor tényleg forradalmi lehet! A Cyberpunk 2077-ről: még korai beszélni róla, és nem koncentráltunk a Stadiára, szóval jelenleg ki tudja? Ahogy már megismételtük párszor, a PC-re, a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra koncentrálunk. Én természetesen igazán kíváncsi vagyok, de ezekben a témákban nem én vagyok a megfelelő személy – ez a vezetőség asztala,” tette hozzá Tomaszkiewicz.

Tehát esélyes, hogy a lengyel CD Projekt RED megjelenési dátummal még nem rendelkező Cyberpunk 2077-e (ami az E3-on is nagyon jelen lesz) is felbukkanhat majd a Google Stadián, a már pletykált next-gen megjelenés mellett is…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu