Erősödni fog a Nintendo Switch?

A Switch idén kaphat egy kisebb frissítést…

A Nintendo Switchamiről tegnap azt mondtuk, hogy már a Nintendo 64 élettartambeli eladásait is lehagyta már, persze ez még nem hivatalos… – esetében több alkalommal is hallottuk (és megírtuk), hogy újabb modelleket is kaphat viszonylag hamar. Nos, újabb megbízható publikáció számolt be ilyesféle új információkról – a Bloomberg „állt be a sorba”.

Két olyan személy, aki a témában jártas, azt mondta a Bloombergnek, hogy a Nintendo Switchből egy „új, olcsóbb kiadást” június végére ki fognak adni. Ez lehet az olcsó modell, amiről már több alkalommal is beszámoltunk, és ha ez valódi információ, akkor a Nintendo E3 Direct műsora során erről is szó eshet (ha addigra nem jelenti be a nagy N).

Aztán van itt egy olyan mondatfoszlány is, hogy „egy erősebb kiadás jelenleg nincs készülőfélben”, ami meglepően ellent mond például annak, amit nemrég a Wall Street Journal publikált talán. Ez már meglepő, de tegyük hozzá azt még, hogy „egy szerény frissítést” fog kapni a Switch még az idei év folyamán. Érdekes: tehát nem lenne egy „Switch XL”, hanem egy „New” modell jönne a helyére?

Még ez sem hivatalos információ. Talán a héten közlésre kerülő 2018-as üzleti évi jelentésben a Nintendo beszélhet arról, hogy mi is a cég terve a Nintendo Switch-csel kapcsolatban.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu