PlayStation Now, tovább erősödik a világszerte, már 700.000 felhasználója van

Magyarországon továbbra sem elérhető a 2015-tól kezdve egyre több európai országban elérhető szolgáltatás.

A Sony több bejelentést is tett, többek között arról is, hogy eddig mennyi PS4-et adtak el és mennyire sikeres a PlayStation Network online szolgáltatása, továbbá azt sem felejtették ki az eredményeik közül, hogy a PlayStation Now streaming szolgáltatás világszerte már 700.000 felhasználóval büszkélkedhet.

A japán cég igencsak tekintélyes, 40%-os növekedésről beszélt a szolgáltatás terén, amelyet több európai országban is bevezették, például nemrég Spanyolországban is – írja a 3Djuegos. Egy több mint 600 játékos katalógusról van egyébként szó, amelyben PlayStation 4, PlayStation 3 és PlayStation 2-es ősrégi címek is egyaránt megtalálhatók.

A PlayStation Now streaming szolgáltatás az évek során sokat fejlődött, például most már nemcsak PS4-en, hanem PC-n is lehet használni.

Ami viszont továbbra sem változott, az hazánk mellőzése: egyelőre nálunk a PlayStation 2015-ös európai megjelenése óta sem elérhető ez a szolgáltatás. Megkérdeztük a Sony Magyarországot erről, az alábbi konkrét kérdéseket feltéve:

  1. Magyarországon ez a szolgáltatás mikor várható? (Ha egyáltalán várható.)
  2. Amennyiben nem várható, akkor erre van-e konkrét válasz, hogy miért nem? (Hiszen pont az Internet sebessége és minősége az, amelyben az ország élen jár.)
  3. Eddig miért nem került egyáltalán Magyarország terítékre a PS Now tekintetében? 2015 óta már egyre több európai országban létezik ez a szolgálatatás…

Egyelőre várjuk a válaszokat, amint megérkeztek, frissítjük vele ezt a hírt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu