RAGE 2: mi is lesz ez tulajdonképpen? [VIDEO]

Az id Software és az Avalanche Studios által közösen fejlesztett RAGE 2-ből jött két videó is – az egyik röviden összefoglalja, hogy mire is számíthatunk benne.

Az első videó a játék mindegyik szemszögébe beletekint, így pár jelenetfoszlányt, karaktert, továbbá a nyílt világban természetesen szanaszét szórt mellékküldetések is felbukkannak a mindössze két és fél perces trailerben. Ezzel sokat nem is kell magyarázni, magáért beszél a gyorstalpaló.

Jött egy előrendelői trailer is a PlayStation 4-es kiadáshoz, mert igen, nincsen AAA játék már, ami nem adna előrendelői bónuszokat. A RAGE 2 esetében a Settler’s pisztolyt, a Nicolas Raine páncélt, egy mutáns monster truck skint, illetve a „Halálisten szektája” névre hallgató küldetés az, amit az előreperkálásért kapunk.

És ott van még a Deluxe Edition is, ami további cuccokat ad. Például ott a Szellemek felemelkedése névre hallgató kampánykiegészítő, amiről egy későbbi időpontban (ha tippelnünk kellene, az E3 folyamán…) fog a Bethesda beszélni. Ott van még a DOOM-ból ismert BFG fegyver, ami magyarul kb. olyan névre hallgató, hogy „Kib_szott nagy puska”, és ha ezt elsütjük, nem valószínű, hogy bárki is túlélné őkelmét. Van még egy mutáns monster truck skin (dejavu?), továbbá pár csalás kód is, mert a RAGE 2 megpróbálja a kb. két konzolgenerációval ezelőttig látott régiségeket, a csalásokat visszahozni. (Lesz is pár….) Végezetül ott a Progress Booster, amivel gyorsabban fogunk szinteket lépni (ez azért kicsit nem fair, nem?), és a járművünkre kapunk egy kis harci zászlót is.

A RAGE 2 a maga posztapokaliptikus stílusával (amit mintha egy az egyben láttunk volna már a Far Cry: New Dawnban…) május tizennegyedikén fog elszabadulni. Célplatformok: PlayStation 4, Xbox One, PC. Bár az id Software is dolgozik a játékon, meglepő módon nem az id Tevh engine került a játékban felhasználásra, ugyanis ehelyett az Avalanche saját engine-je, az Apex került bele. Furcsa lépés…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu