Chris Avellone bizakodó a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel kapcsolatban!

Szerinte jó meglátása van a Respawnnak, és úgy véli, hogy jó volt együtt dolgozni velük.

„Nagyon jó volt együtt dolgozni a Respawnnal! A projekt rendezője Stig Asmussen a God of War 3-ból. Sosem találkoztam Stiggel, és sosem dolgoztam együtt vele, de igazán szilárd elképzelése van, és ami még jobb, képes ezt előadni, kommunikálni is, emiatt pedig a projektnek igazán jó útvonalat állított fel. Aztán ismertem a [Star Wars Jedi:] Fallen Order vezető narratívatervezőjét, Aaron Contrerast is. Ő a Mafia 3 egyik fő fejlesztője volt, és mindig is szerettem volna velük együttműködni, és ez [a játék] lehetőséget adott rá. Abszolút jó volt mindkettejükkel dolgozni!

A LucasFilm is igazán korrekt volt a [Star Wars Jedi:] Fallen Orderrel. Igazán jó megjegyzéseik és indokaik voltak, ha változtatást szerettek volna. És az indok, hogy ez miért is fontos: amikor hallod ezt, hirtelen megválaszol sok kérdést, mert úgy voltunk vele, hogy „oké, akkor ezt egyáltalán nem kellene csinálnunk, mert már kifejtették az indokaikat erre,” mondja Chris Avellone, aki besegített a játék narratívájába.

Avellone szabadúszó jelenleg – a Star Wars Jedi: Fallen Order narratívatervezője, írója volt, és a sztorin, a sztori és a karakterek összefoglalóján, illetve a filmszerű jelenetek forgatókönyvein dolgozott a LinkedIn oldala szerint. Most pedig a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n, a Dying Light 2-n, az Alaloth – Champions of The Four Kingdomson, és Ken Levine (Thief: The Dark Project, System Shock 2, Bioshock-franchise!) Ghost Story Gamesénél (korábban Irrational Games névre hallgatott ez a stúdió) készülő, még be nem jelentett játékon dolgozik (vagy dolgozott). Szóval alaposan el van foglalva a veterán, de ez persze azt jelzi, hogy a tehetségére bőven van igény, és ezt nem tagadhatjuk le.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az EA Play során játékmenetet is láthatunk majd belőle.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu