Far Cry 3 homage, vagy véletlen hasonlóság? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Gamereknek nagyon ismerős lehet az az epikus jelenet a Trónok harca 8/3-ból! Figyelem SPOILEREK!

Amennyiben még nem láttátok a Trónok harca harmadik részt (melyről spoilermentes kritikánkat itt olvashatjátok) és nem akarjátok, hogy a hatalmas küzdelem és annak sajátos végeredménye idő előtt kiderüljön számotokra, akkor inkább ne olvassátok tovább ezt a cikket. Továbbá azok is hanyagolják, akik még mindig nem játszották végig a Far Cry 3-at, és tervezik a jövőben, illetve nem kíváncsiak annak befejezésére.

A többiek itt vannak még? Nos, rendben, akkor nézzük csak, milyen hasonlóságot találtunk a Trónok harca nyolcadik évad, harmadik része, és a Ubisoft klasszikus között?

Sok rajongó vette észre, hogy az a pillanat, amikor Arya Stark leszúrja az Éjkirályt feltűnően hasonlít ahhoz, ahogy egy emblematikus boss fight során az általunk irányított karakter leszúrja Vaas Montenegrót, a Far Cry 3 legkarizmatikusabb főellenségét. Persze nem az első eset, hogy láthatjuk, ahogy a legkisebb Stark ezt a trükkös kis gyilkos mozdulatot hajtja végre, amelyben a tőrét az egyik kezéből a másikba ejti, de ez egyszer ezt most egy igencsak jelentős kivégzéshez használta, amely feltűnően hasonlít arra, amikor Vaasra a végső csapást rámértük.

A cikk alján láthatjátok azt a videót, amelyben a két halálos csapást összehasonlítják.

„Az őrület (…) az, mikor valakik ugyanazt az átkozott dolgot csinálják újra meg újra, meg újra meg újra, azt várva, hogy változzon.” (Ismerős szöveg ez is, nem igaz? )

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu