Days Gone: kiakasztó az 1.06-os patch!

Az 1.05 után már itt az 1.06 is, de sajnos nem éppen valami tökéletes a patch a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játékához, a Days Gone-hoz…

Az 1.06-os patch csak bugfixeket említ a patch note-okban (az 1.05-ös többet javított ki – erről korábban szó is esett nálunk), de ennél bizony többet is magával hozott. A Redditen ugyanis arról megy a diskurzus, hogy a patch feltelepítése kockázattal járhat. Egészen pontosabban kiakaszthatja a konzolunkat!

Nem mindegyik felhasználót érinti a Days Gone legújabb bugja (mert abból úgy tűnik, hogy sosem elég, ott van egy audio glitch is, ugye), mert a PlayStation 4 Pro-val rendelkezők kapják a kéretlen hibát. Egyeseknek mindig ugyanott fagy le a konzol, mások pedig még rosszabbul jártak, ugyanis van olyan szerencsétlenül járt játékos is, aki még a játék főmenüjéig sem tud eljutni! Ez pedig már nevetséges egy nagy PlayStation 4-exkluzív esetében, ezt nem tudjuk már máshogy kifejezni!

A PushSquare kommentjei között van pár igencsak poénos – ezek közül szemezgetünk: „A BioWare-t kérték fel arra, hogy frissítsék ezt a játékot? Vagy ez egy Bethesdával való együttműködés volt?”, „Jujj… szerintem ennek a játéknak kellett volna még pár hónap fejlesztési idő. Tegnap volt egy olyan glitchem, ami miatt nem tudtam közelharci fegyvereket felvenni addig, amíg újra nem indítottam a játékot.”, „Patch 1.06: Game Gone [Oda a játék]”, „A fejlesztők inkompetensek. Ez a játék már a kezdetektől fogva bugos hivatott lenni, és mindegy, mennyi ideig készült volna. Egy másik lehetséges ok erre az, hogy a fejlesztők az Unreal Engine [4] mellett döntöttek egy saját, Sony-s engine helyett, ami sokkal több támogatást nyújthatott volna nekik, ha erre lett volna szükségük. Nem értem, miért mentek az Unreallal… ez az első alkalom, hogy először látom a Sony-t egy third-party, külsős engine-t használni… de miért?”

Az utolsó kérdés bizony mindent elmond helyettünk…

Source: PushSquare

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu