Gamer kenyérpirítót készít a Razer! [VIDEO]

TECH HÍREK – Nem, nem egy hónappal elkésett április elseji tréfáról van szó!

Három évvel ezelőtt még tényleg csak áprilisi tréfának indult ez a termék, azonban a Razer rajongói annyira imádták az ötletet, hogy ragaszkodtak hozzá: egyszer muszáj lesz megcsinálni a Razer kenyérpirítót. Most három évvel a bejelentés után a gamer technológiára szakosodott Razer (többek között gamer egereket, fejhallgatókat szoktak gyártani) beváltotta a rajongói reményeit és bejelentette, hogy elkészíti és legyártja ezt az eszközt.

Természetesen némi időbe kerül majd, amíg egy ilyen terméket forgalmazni kezdenek. Min-Liang Tan, a Razer CEO-ja szerint szavai szerint, nagyon úgy tűnik, hogy a kenyérpirító nemcsak egy egyszerű dekoratív eszköz lesz, hanem nagyon is funkcionális, használható eszköz lesz ez a termék.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu