Natalie Portman: „elkeserítő volt” a Star Wars prequelhez kapcsolódó gyűlölködés [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nem meglepő módon annak idején nagyon rosszul esett neki.

Natalie Portman elismerte, hogy nagyon rosszul érintette, amikor a Star Wars prequel trilógiával kapcsolatos állandó utálkozásról hallott. George Lucas 1999-ben indította be újra Star Wars franchise-t az előtörténettel, és visszanézve rájuk az idő igazából kegyes volt ehhez a három filmhez. Persze szó sincs arról, hogy mindenki szereti őket, de az a gyűlöletáradat, amelyek a mozikba kerülésük során beindult bizonyos „rajongók” részéről, már jelentősen elapadt, igaz, még most is sokán utálják a prequeleket.

A Baljós árnyak volt minden idők egyik legjobban várt filmje, így tehát hatalmasak voltak az elvárások. George Lucas nagy rizikót vállalt az új trilógiával, amelyek az imádott első három film előtt játszódik. Ekkora nyomással szinte lehetetlen volt mindenkinek megfelelni. Nemrég az Empire interjút készített Natalie Portmannal, aki mind a három filmben játszott, hogy milyen érzései voltak az akkori reakciókkal kapcsolatban.

„Kemény volt. Nagyon rosszul esett, mert az emberek nagyon izgatottan várták az új filmeket, aztán mégis sokan csalódtak bennük. Ráadásul olyan korban voltam, amikor a szakmának ezt az árnyoldalát még nem nagyon tapasztaltam és értettem meg. Amikor ennyire várnak valamit az emberek, akkor majdnem mindig csak csalódást tunk okozni.”

Persze, ez a fajta rajongói reakció most sem ismeretlen, hiszen ugyanúgy megkapták az új filmek is az erősen negatív visszajelzéseket. Ugyanakkor a Baljós árnyak majdnem húsz éve jött ki és egy fiatalabb generáció már ezeken a filmeken nőtt fel és számukra ez volt a „belépő” a Star Wars világba, így ők már sokkal jobban kedvelik. Natalie Portman ezt az aspektust is belátja már.

„Az idő múlásával ezeket a filmeket nagyon sokan átértékelték, és sokan vannak, akik nagyon szeretik őket. Sőt, van egy nagyon jelentős csoport, akik szerint ezek a legjobbak! Én nem tudom, nekem nincs elég perspektívám ehhez.”

Miközben nagyon sok Star Wars fan most is gyűlöli Rian Johnson filmjét, Az utolsó Jediket, még az is elképzelhető, hogy egyszer még ez a film is közkedvelt lesz a Star Wars fanok körében. Csakúgy, mint anno Lucas, Johnson is rizikókat vállalt, és sok rajongó ezért meggyűlölte, miközben mások azért utálják J.J. Abrams-szt, mert ő meg túlságosan biztonsági játékra ment. Nehéz mindenkinek megfelelni, különösen akkor, amikor Star Wars filmekről van szó…

Mindenesetre A Star Wars: Skywalker kora év végén érkezik és ez a Skywalker saga utolsó epizódja lesz.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu