Menu

Már elképesztően sok játékost tiltottak ki az Apex Legendsből!

A Respawn csendben – és váratlanul – kiadott battle royale játékában már több százezer játékosra csapott le a jó öreg banhammer.

A Redditen egy fejlesztői poszttal jelentkeztek a respawnosok. Jay Frechette, a Respawn közösségi menedzsere a posztban elárulta, hogy eddig több mint 770 ezer  játékos lett kitiltva, 300 ezernél is több fiókalkotást akadályoztak meg, és 4000 spammer is kapott már kitiltást az utóbbi közel negyedév folyamán. A kitiltások következtében a PC-s verzióban több mint ötven százalékkal kevesebb csaló és spammer bukkant fel az Apex Legends mérkőzéseiben, ami kifejezetten örvendetes eredményként kezelhető.

„Elképesztően komolyan vesszük a csalást az Apex Legendsben, és sok erőforrásunk küzd vele több szemszögből is. Ez egy folyamatos háború a csalásokat készítőkkel, amiről nem fogunk letenni. Szorosan együttműködtünk az Electronic Artson belül több profival is a EA Security and Fraudtól kezdve az Origins csapatain át a DICE-osokig, a FIFA fejlesztőiig, a Capital Gamesig, illetve az Easy-Anti-Cheatesekig. Bár már több [ehhez köthető] update-et is megjelentettünk (ez az előre látható jövőben továbbra is így lesz!), mások esetében idő kell a teljes implementáláshoz. Bár nem mondhatunk részleteket arról, hogy mit is csinálunk – ezzel elkerülve azt, hogy a csalásokat készítőknek segítsünk -, annyit elmondhatunk, hogy minden szemszögből támadunk a csalók fejlettebb azonosításától kezdve az erőforrások és eszközök bevetésén át a folyamatok javításáig, illetve más trükkös dolgokig, amikkel támadhatunk az eladók és a csalók ellen,” tette hozzá Frechette.

Meglepő, hogy mégis mennyire sokan folyamodnak csaláshoz az Apex Legendsben is, ugyanis ha ennyire rövid idő alatt ennyire nagy számú kitiltást kellett a Respawnnak és az Electronic Artsnak megtennie, az már igazán joggal vonhatja fel bárkinek a szemöldökét. Nem lenne meglepő, ha júliusra elérnék az egy millió kitiltást: ha három hónap alatt összerámolták annak több mint háromnegyedét, két hónap alatt a maradékot csak összehozza az Apex Legends

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu