PlayStation 4-re is érkezik az EA Access! [VIDEO]

A havi előfizetéses szolgáltatás, ami az Xbox One-on már jó ideje elérhető, végre hivatalosan is fel fog bukkanni a Sony konzolján is – ez várható volt azok után, hogy egy brazil PlayStation Network-felhasználó lőtt egy képet róla (erről korábban be is számoltunk).

Az Electronic Arts közölte, hogy az EA Access júliustól lesz elérhető a PlayStation 4-en. A havidíj 5 dollár/euró (~1600 forint) lesz, de a PlayStation Store-on keresztül választhatunk egy évi előfizetést is 30 dollár/euróért (~9600 forint). Mit kapunk a pénzünkért cserébe?

Az EA Access előfizetők a legtöbb új Electronic Artsos játék esetében megkapják a Play First Trials lehetőségét: (általában) a megjelenés előtt tíz órányit játszhatnak velük, és ha esetleg megtetszene nekik a kipróbált cím, akkor arra tíz százalék kedvezményt kapnak. Ez a 10%-os akció a kiegészítőkre, DLC-kre, season passokra, játékbeli tárgyakra, és egyéb dolgokra (pl. az EA Sports játékokban az Ultimate Team tartalmakra) is vonatkozik. Ezen felül több játékot is játszhatnak az EA katalógusából mindenféle plusz költség nélkül. A kiadó oldala szerint a Battlefield V, az Anthem, a tavalyi összes EA Sports játék, A Way Out, a Sims 4, a Fe, a Burnout Paradise Remastered, a Titanfall 2, és a Mass Effect: Andromeda is játszható az előfizetésen keresztül. (Van ott más is – például a Star Wars: Battlefront címeket mintha direkt nem tüntették volna ott fel. Úgyhogy a mi listánk közel sem teljes!)

Tehát az Electronic Arts bepótolja a lemaradását, és a Sony konzolján is biztosítani fogja az előfizetéses rendszerét a nyár közepétől. Ideje volt. Már csak az a kérdés, hogy a Nintendo Switchen mikor fogja Andrew Wilson (az Electronic Arts vezérigazgatója) és csapata elindítani a rendszert. Pusztán az egyenlőség kedvéért.

Mivel korábban az Electronic Arts kifejezte, hogy az előfizetéses megközelítésre szeretnének nagyobb mértékben támaszkodni, várható volt már, hogy nem hagyják a közel száz milliós PlayStation 4-es felhasználói tábort kiaknázatlanul.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu