Ghost Recon: Breakpoint: szivárgás a bejelentés előtt

Bár a mai napra tervezi a Ubisoft az új Ghost Recon-játék bejelentését, úgy tűnik, hogy már előre lehet róla beszélni.

A GamePressure és a ResetEra fórum is már beszélt az új Ghost Reconról, amiről a hivatalos bejelentés előtt mi sem tudtunk sokat (csak annyit, hogy május kilencedikén lesz esedékes a bemutatója). Nos, ezt el is lehet szépen felejteni, mert már most van mit mondani róla – talán kellene valamit a szivárgásokkal kezdeniük.

Szóval a játék címe Ghost Recon: Breakpoint lesz, amiről – és itt már csak a fejünket fogjuk – a megjelenési dátumot is közölhetjük: október negyedikére tervezi a Ubisoft kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Mivel az a nap péntekre esik, nem tűnik balgaságnak ez az információ. A játék főgonosza Cole D. Walker névre fog hallgatni – őt Jon Bernthal alakítja, és ellenünk fordult, miután magához szedett egy hadseregnyi drónt, amik fegyverekkel vannak felszerelve. A játék maga egy négy játékosra tervezett, kooperatív, történet vezérelte élmény lesz a szivárgás szerint, úgyhogy ez pöppet hasonlít a Ghost Recon: Wildlandsre, de feltehetőleg ezúttal nem Dél-Amerikában fogunk drogkartellekre vadászni Bolívia környékén.

Természetesen lesz exkluzív gyűjtői kiadás is a Ghost Recon: Breakpointból, amit csak a Ubi Store-on keresztül lehet csak megvásárolni. (Ez pedig a Reddit szerint túlzottan korán került publikálásra.) A Wolves Collectors Editionben egy 24 centis Cole-figurát, egy térképet, egy művészeti könyvet, az első évre szánt season passt, az Ultimate pakkot (amiben küldetések, járművek, kozmetikai tárgyak, továbbá korai hozzáférés az új karakterosztályokhoz), illetve – hát persze… – három nappal korábbi hozzáférést tartalmaz, így október elsejétől lehetne majd játszani az új Ghost Reconnal.

Ma este hivatalos bejelentés. Holnap valószínűleg visszatérünk rá. A Ghost Recon: Breakpoint tehát úgy tűnik, hogy október negyedikén (vagy elsején…) fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu