Ingyenes Age of Wonders III-at mindenkinek!

A Triumph Studios klasszikus körökre osztott fantasy stratégiai játékának 2014-es harmadik epizódját most ingyen bezsebelhetitek, de sietni kell!

Az elkövetkezendő 48 órában ingyen letölthetitek az Age of Wonders III részét és örökre megtarthatjátok a Humble Store promóciójának hála, amely folyamatosan bombáz minket a jobbnál jobb ajánlatokkal.

Ahhoz, hogy letöltsd a játékot, nem kell mást tenni, mint regisztrálni a Store-ban (ha még nem történt meg) és a játékot a Steam fiókodhoz hozzáadni. E sorok írásakor már csak kevesebb, mint két nap van erre, szóval érdemes sietni, ha nem akarsz lemaradni!

A klasszikus fantasy univerzumban játszódó ingyenes Age of Wonders III egyébként egyfajta promócióként is szolgál a nemrég megjelent Age of Wonders: Planetfallhoz, amely egy sci-fi univerzumban játszódik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu