Predator: Hunting Grounds: derült égből Predator! [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment, a 20th Century Fox és az IllFonic (Nexuiz, Friday the 13th: The Game) a PlayStation Blogon is bejelentette, hogy a korábban Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Predator-filmben is látott földönkívüli vadász új játékot kap! A Ragadozó tehát visszatér…

Egy online, aszimmetrikus multiplayer shooterről beszélhetünk, amiben a Predator legyőzése lesz a feladat. Kicsit olyan érzésünk van mintha az Evolve-ról vagy épp a Friday the 13th: The Game-ről volna szó. „[…] Amikor a Predator mellett döntöttünk, tiszta volt, hogy egy olyan shooternek kell lennie, ami autentikusnak néz ki és annak is érződik. A csapatunk Predator iránti szenvedélye segített a Sony Interactive Entertainmenttel és a Foxszal való partneri kapcsolat elindításában. Nem csak hisznek az elképzeléseinkben (ami miatt ez egy álomprojekt lett), de meg is értik, hogy mit szeretnénk létrehozni. Olyan sokat adtak nekünk, amivel dolgozhatunk, és erősítenek minket abban, hogy valami újat alkossunk a rajongóknak úgy, hogy eközben kiterjesztjük a karakter történetét. A partnereink által megemelt léc nagy hajtóerő volt abban, hogy egy kiváló játékot alkossunk.

Szóval hogyan működik a Predator: Hunting Grounds? Még eléggé korai állapotban vagyunk a fejlesztéssel – a játék jövőre fog megjelenni -, de néhány kezdetleges részletet megoszthatok erről a kompetitív online multiplayer élményről. Kezdésképp: nagy rajongói vagyunk az aszimmetrikus multiplayeres élményeknek, és a játékban a múltbeli sikereinkre egy teljesen új módon építkezünk. Egy játékoscsoport egy elit csapatot formál a legújabb tűzerővel a shotgunoktól kezdve a gépfegyvereken át a mesterlövészpuskákig. Eközben egy másik játékos a Predator bőrébe bújik: egy lopakodó, atlétikus gyilkológép lesz egzotikus, földönkívüli technológiával (mint például a híres Plasmacasterrel). Ahogy a csapat katonai küldetéseket teljesít (rosszfiúk kiirtása, fontos tárgyak visszaszerzése), a Predator közelít, kihasználva a látását, hogy nyomon kövesse és levadássza áldozatát.

Egy magával ragadó világ létrehozása a Predator-univerzumban igazán jutalmazó volt a csapatunknak. Masszív rajongói vagyunk ennek az IP-nek, és így közelről megvizsgáltuk a játék minden aspektusát, hogy biztosan hűek maradjunk ehhez a világhoz. A Fox nagy szerepet játszott ebben a folyamatban. Az IllFonic mottója „játékmenet mindenek felett”, és úgy hisszük, hogy ez evidens lesz abban a pillanatban, amikor a játékosok belépnek a vadászmezőkre. Mindenkinek lesznek meglepetések, amikor jövőre megjelenik a játék. […]”, írja Charles Brungardt, az IllFonic vezérigazgatója a PlayStation Blogon – kellemes meglepetés volt ez a játék a State of Play közvetítés során.

Szóval a Friday the 13th után (igaz, itt a Gun Mediával közösen fejlesztettek) az IllFonic egy újabb licenszet játékosít meg. Ha nem viszi a nyúl a vadászpuskát, akkor a 2020-as megjelenés PlayStation 4-en kellemes meglepetés lehet a konzolgeneráció vége felé… de remélhetőleg lesz azért offline kampány mód is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu