Menu

Sir Daniel Fortesque ősszel kaszabol: megjelenési dátumot kapott a MediEvil remake! [VIDEO]

Az első PlayStationön rövid időn belül sikeressé vált MediEvil feldolgozása szerepet kapott a Sony State of Play közvetítésében.

„Amikor elkerülöd a Hilltop mauzóleum tetején a kőköpőket, legyorsulod a veszélyes farmereket a Scarecrow Fieldsen, vagy amikor az Ant Caves-ben a hatalmas dolgozó hangyák ellen védekezel, tudhatod, hogy Sir Dannek sok tennivalója van, de nincs ok a félelemre! Bár az utazásod során elmondhatatlan hordákkal találod szemben majd magad, egy hőscsoport veled lesz, hogy segítsen, és hogy Sir Dannek egy folyamatosan bővülő fegyver- és pajzsrepertoárt biztosítson a küldetésének könnyebbé tételéért. A megigézett kardoktól kezdve a hatalmas kalapácsokon át az íjig és nyílig, késdobálásig és baltákig, okosan kell használnod a fegyvertárad, különben elveszted a fejed.

Még ha ismerős is Dan első kalandja, minden, amire emlékszel (és amire nem!), visszatér olyan formában, amitől megszédülsz. A teljes grafikai átdolgozáson, a fejlettebb kamerarendszeren, és egy vadonatúj narrátoron (akit egy veterán szinkronszínésznő, Lani Minella keltett életre) túl egy halom titkot adunk ehhez a PlayStation-klasszikushoz, és alig várjuk, hogy „kiássátok” őket.

A megjelenéshez közelítve több részletet is közlünk, de addig is másszatok át a PlayStation Store-ra és rendeljétek elő a játékot!”, írja Nick Accordino, a Sony Interactive Entertainment producere a PlayStation Blogon.

Mindössze három (vagy két és fél inkább…?) játék jelent meg a sorozatban – 1998 októberében jelent meg az első rész, amin a SCEE Cambridge dolgozott (ez a csapat később Guerrilla Cambridge néven futott a bezárásukig). 2000 áprilisában jött a folytatás, majd 2005-ben szeptemberében jött a PSP-n a MediEvil: Resurrection, az első rész újragondolt változata (amit eleinte a PlayStation 2-re terveztek, de végül a PlayStation Portable egyik nyitócíme lett).

A MediEvil, amin az Other Ocean Interactive dolgozik, október huszonötödikén fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re. A digitális Deluxe kiadáshoz egy játékbeli pajzs, a soundtrack, egy dinamikus téma, egy képregény és egy művészeti könyv jár. Sir Daniel Fortesque visszatérése kellemes felvezetés lesz az idei Halloweenre, nem?

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu