Sir Daniel Fortesque ősszel kaszabol: megjelenési dátumot kapott a MediEvil remake! [VIDEO]

Az első PlayStationön rövid időn belül sikeressé vált MediEvil feldolgozása szerepet kapott a Sony State of Play közvetítésében.

„Amikor elkerülöd a Hilltop mauzóleum tetején a kőköpőket, legyorsulod a veszélyes farmereket a Scarecrow Fieldsen, vagy amikor az Ant Caves-ben a hatalmas dolgozó hangyák ellen védekezel, tudhatod, hogy Sir Dannek sok tennivalója van, de nincs ok a félelemre! Bár az utazásod során elmondhatatlan hordákkal találod szemben majd magad, egy hőscsoport veled lesz, hogy segítsen, és hogy Sir Dannek egy folyamatosan bővülő fegyver- és pajzsrepertoárt biztosítson a küldetésének könnyebbé tételéért. A megigézett kardoktól kezdve a hatalmas kalapácsokon át az íjig és nyílig, késdobálásig és baltákig, okosan kell használnod a fegyvertárad, különben elveszted a fejed.

Még ha ismerős is Dan első kalandja, minden, amire emlékszel (és amire nem!), visszatér olyan formában, amitől megszédülsz. A teljes grafikai átdolgozáson, a fejlettebb kamerarendszeren, és egy vadonatúj narrátoron (akit egy veterán szinkronszínésznő, Lani Minella keltett életre) túl egy halom titkot adunk ehhez a PlayStation-klasszikushoz, és alig várjuk, hogy „kiássátok” őket.

A megjelenéshez közelítve több részletet is közlünk, de addig is másszatok át a PlayStation Store-ra és rendeljétek elő a játékot!”, írja Nick Accordino, a Sony Interactive Entertainment producere a PlayStation Blogon.

Mindössze három (vagy két és fél inkább…?) játék jelent meg a sorozatban – 1998 októberében jelent meg az első rész, amin a SCEE Cambridge dolgozott (ez a csapat később Guerrilla Cambridge néven futott a bezárásukig). 2000 áprilisában jött a folytatás, majd 2005-ben szeptemberében jött a PSP-n a MediEvil: Resurrection, az első rész újragondolt változata (amit eleinte a PlayStation 2-re terveztek, de végül a PlayStation Portable egyik nyitócíme lett).

A MediEvil, amin az Other Ocean Interactive dolgozik, október huszonötödikén fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4-re. A digitális Deluxe kiadáshoz egy játékbeli pajzs, a soundtrack, egy dinamikus téma, egy képregény és egy művészeti könyv jár. Sir Daniel Fortesque visszatérése kellemes felvezetés lesz az idei Halloweenre, nem?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu