Menu

Star Wars Jedi: Fallen Order rendezője bízik a játékban!

Stig Asmussen, aki korábban a God of War III rendezője is volt a Sony Interactive Entertainment Santa Monicánál, nem hiszi azt, hogy a Respawn Entertainment egy gyenge játékot fog kiadni a kezei közül.

A hivatalos PlayStation magazinnak adott interjújából idézett pár gondolatot a WCCFTech a játékról, amit még 2016-ban említett először Asmussen (akkor csak annyit mondott, hogy a Respawn egy külső nézetes Star Wars-címen dolgozik – a játéknak 2018-ban lett neve, amikor az EA Play során Vince Zampella, a Respawn főnöke megnevezte azt): „Nem eléggé erős kifejezés az, hogy egy kevert csapatunk van, de mindenki igencsak magas pedigrével rendelkezik. Amikor mindennap bejövök dolgozni, és érzem a stúdióban az energiát, a vibrációt, majd amikor a kezeim közé ragadom a kontrollert látván, hogy valami igazán szórakoztatót csinálunk, az örömmel tölt el engem, és tudatja velem, hogy jó úton járunk, és hadd mondjam el: igencsak magabiztos vagyok afelől, hogy valami jó sül ki a kezeink között!”

Asmussen hozzátette, hogy idővel sikerült egy veterán csapatot verbuválni a játékhoz, amin tehát legalább három éve dolgozik a Respawn: „Ez valami olyasmi, amit nem nagyon tudsz ebben az iparban megvalósítani. Képesek voltunk lassan, idővel felépítkezni, és ilyesmit nem nagyon tudsz a játékokkal csinálni. Remek veteránokat szedtünk fel az iparból. Olyan embereket, akik korábban az Uncharteden, a God of Waron, a Batmanen, a BioShockon, a Metal Gearen, és természetesen a Titanfallon és a Call of Duty-n dolgoztak.” Ebbe a listába belevehetjük a szabadúszó Chris Avellone-t is, aki kb. egy éven át dolgozott a Star Wars Jedi: Fallen Orderen. (Ő korábban igencsak jó véleménnyel volt Asmussenről, úgyhogy tényleg valami ütős játékra készülhetünk az ősz folyamán!)

A Star Wars Jedi: Fallen Order november tizenötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az első játékmenetet júniusban tekinthetjük meg, mégpedig az idei EA Play rendezvény során.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/