Star Wars Jedi: Fallen Order rendezője bízik a játékban!

Stig Asmussen, aki korábban a God of War III rendezője is volt a Sony Interactive Entertainment Santa Monicánál, nem hiszi azt, hogy a Respawn Entertainment egy gyenge játékot fog kiadni a kezei közül.

A hivatalos PlayStation magazinnak adott interjújából idézett pár gondolatot a WCCFTech a játékról, amit még 2016-ban említett először Asmussen (akkor csak annyit mondott, hogy a Respawn egy külső nézetes Star Wars-címen dolgozik – a játéknak 2018-ban lett neve, amikor az EA Play során Vince Zampella, a Respawn főnöke megnevezte azt): „Nem eléggé erős kifejezés az, hogy egy kevert csapatunk van, de mindenki igencsak magas pedigrével rendelkezik. Amikor mindennap bejövök dolgozni, és érzem a stúdióban az energiát, a vibrációt, majd amikor a kezeim közé ragadom a kontrollert látván, hogy valami igazán szórakoztatót csinálunk, az örömmel tölt el engem, és tudatja velem, hogy jó úton járunk, és hadd mondjam el: igencsak magabiztos vagyok afelől, hogy valami jó sül ki a kezeink között!”

Asmussen hozzátette, hogy idővel sikerült egy veterán csapatot verbuválni a játékhoz, amin tehát legalább három éve dolgozik a Respawn: „Ez valami olyasmi, amit nem nagyon tudsz ebben az iparban megvalósítani. Képesek voltunk lassan, idővel felépítkezni, és ilyesmit nem nagyon tudsz a játékokkal csinálni. Remek veteránokat szedtünk fel az iparból. Olyan embereket, akik korábban az Uncharteden, a God of Waron, a Batmanen, a BioShockon, a Metal Gearen, és természetesen a Titanfallon és a Call of Duty-n dolgoztak.” Ebbe a listába belevehetjük a szabadúszó Chris Avellone-t is, aki kb. egy éven át dolgozott a Star Wars Jedi: Fallen Orderen. (Ő korábban igencsak jó véleménnyel volt Asmussenről, úgyhogy tényleg valami ütős játékra készülhetünk az ősz folyamán!)

A Star Wars Jedi: Fallen Order november tizenötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az első játékmenetet júniusban tekinthetjük meg, mégpedig az idei EA Play rendezvény során.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu