Jóformán megerősítésítették a Warner és a Rocksteady Igazság Ligája játékát!

A Justice League (Igazság Ligája) játékot egy új alkalmazott erősítette meg, aki – mint ahogy ezt már tényleg milliószor láttuk – lebukott, törölte az eredeti posztját, majd publikált egy másikat, csakhogy túl későn…

A Rocksteady jó ideje hallgat arról, hogy min is dolgozhat, de nemrég azért több pletykáról is beszámoltunk – például egy olyanról, hogy a Warner egy DC-univerzumban játszódó játékát június negyedikén mutathatja be. (Lehet, hogy ez a WB Monreal játéka lehet majd – ők korábban a Batman: Arkham Originset készítették, de róluk meg azt hallottuk, hogy egy újabb Batman-címen dolgoznak…)

Nos, őket lebuktathatta egy új alkalmazottjuk. Eddie Stubbington ugyanis ezt írta a Twitteren: „Úgy vélem, hogy most jó az időpont arra, hogy elmondhassam: a jövő héten csatlakozom a Rocksteady minőségellenőrző csapatához.” Ebben nincs is semmi gyanús, de mellé egy Igazság Ligája GIF-et csatolt, ami pedig már igencsak gyanakodásra adhat okot. Hát még az, hogy törölte a tweetet, újraírta azt, csak egy másik GIF-et pakolt be alá (ezen Jonah Hill kiabál). Eddie, most már hiábavaló ez, az Internet ezúttal sem felejt!

Úgyhogy a Rocksteady a Batman: Arkham címek után is marad a DC-univerzumban, és már tényleg csak egy fél lépésre (vagy inkább egy hosszúlépésre… esetleg kettőre) vagyunk attól, hogy a Warner és a Rocksteady hivatalosan is bejelentse, hogy min dolgoznak. Mivel közelítünk az idén a Sony-t nélkülöző E3-hoz, tuti erősödni fognak még az ilyen pletykák és szivárgások, úgyhogy érdemes lesz fél szemmel figyelni az eseményeket.

De kérdéses az, hogy vajon ha tényleg Justice League-címet készít a Rocksteady (akik így nagy eséllyel a Destiny mintáját követhetik…), akkor a játék megjelenik-e a következő generációs PlayStationre és Xbox-ra, vagy marad a szokásos PlayStation 4 és Xbox One páros a PC mellett? A kérdésekre néhány hét múlva már válaszokat is kaphatunk.

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu