Megvan a The Witcher megjelenési dátuma?

MOZI HÍREK – Bár eddig is tudtuk, hogy nagy eséllyel 2019 folyamán fog a Netflixen debütálni az Andrzej Sapkowski műveiből készült The Witcher sorozatadaptációja (pontosabban 2019 utolsó negyedéve volt a kitűzött célpont), most már napra pontos megjelenési dátumot is hallottunk.

A Recapped ugyanis ezt írta egy igencsak rövid posztban, amit a teljesség kedvéért azért lefordítunk: „Jelöljétek be a naptárotokon! Azt halljuk, hogy a The Witcher első évada teljes egészében megtekinthető lesz december huszadikától. A második évadról az a pletyka járja, hogy decemberben vagy januárban kezdődhet el annak forgatása.”

A site-ot nem érdemes legyintve lehordani: ez a weboldal volt ugyanis az első, ami a The Witcher stábjáról beszámolt (konkrétan ők írták meg, hogy Ríviai Geralt szerepét Henry Cavill, míg Vengerbergi Yenneferét Anya Chalotra vállalta el), úgyhogy megbízható forrásként tekinthetünk rájuk a Vaják megfilmesítésével kapcsolatban.

És ez a második évados komment – nos, ezt korábban valaki megerősítette már! Artur Wysocki, aki a Netflixes sorozatban kardtervező és kardkovács lett, miután a The Witcher 3-on dolgozott (itt is kardtervezői pozíciót töltött be), azt mondja, hogy 2021 környékén fog a sorozat második szezonja felbukkanni…

Szóval a Netflix megtette tétre, befutóra Ríviai Geraltot, de valahol érthető is a megközelítésük (és ezt most nem azért mondjuk, hogy a budapesti Vajdahunyad várában is zajlottak forgatások), hiszen az előfizetéses platformon lassan egyre több játékadaptáció bukkan fel, és a The Witcher lehet ennek a zászlóshajója (ugyanis nem animálciós sorozatról van szó mint amit például a Castlevania kapott).

Ki gondolta volna, hogy a CD Projekt RED által 2007-ben kiadott első The Witcher játék akkora sikerre tesz szert, hogy egy tucat évvel később Sapkowski munkássága már sorozat formájában is letámadja a rajongókat? Erre mi se gondoltunk volna akkoriban. Mindenesetre ha igaz, amit a Recapped ír (miért is ne?), akkor karácsonykor lehet majd a bejglit majszolva Netflixezni a Vaják miatt!

Forrás: Recapped

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu