Menu

Vérfarkas az E3-on: kinn lesz a Werewolf: The Apocalypse is!

A Vampire: The Masquerade-del azonos világban (World of Darkness – A sötétség világa) játszódó Werewolf: The Apocalypse is kinn lesz a los angeles-i rendezvényen!

Eléggé régen volt már a bejelentés… ugyanis 2017-ben volt az, hogy a Focus Home Interactive elárulta, hogy a Cyanide (akiktől legutóbb a nem valami kiemelkedő Call of Cthulhu-t, korábban pedig a Styx-játékokat láttuk és játszottuk) dolgozik egy játékadaptáción, ami A sötétség világában egy asztali RPG-ből (magyarul társasjátékból) készül. (Az első ugye a Vampire: The Masquerade – Bloodlines volt, amiből jövőre érkezik a folytatás is.)

Azóta azért pár dolog megváltozott, úgyhogy itt is már-már egy dél-amerikai szappanopera szintjén tart a fejlesztés története: például a kiadó szerepe a Focus Home Interactive-tól átment a Bigbenhez, másrészt pedig a játéknak már alcíme is van, így pontosabban a név az, hogy Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

Nos, ez a játék, ami azért tényleg nem nagyon mutatta meg magát a bejelentés óta, kinn lesz az E3-on, úgyhogy aki esetleg megteheti és kiruccan júniusban Los Angelesbe, láthatja működésben is ezt az akció-RPG-t, amiben egy kitaszított vérfarkas (név szerint Cahal) visszatér, hogy a klánját segítse. A játékban egy dühünk kezelése is szerepet fog kapni, úgyhogy valószínűleg figyelni kell arra, hogy ne boruljon el az agyunk, mert amiatt bukhatjuk majd a küldetéseket, amik az Egyesült Államok észak-nyugati részén fognak játszódni. (Érdekesség, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 is oda rakható, ugyanis Seattle is Amerika nyugati partján van… nocsak.)

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, ami az Unreal Engine 4-et használja, valamikor a 2020-as év folyamán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re. Mivel képesek leszünk farkas, illetve emberi formát is felölteni, kíváncsiak leszünk arra, hogy a Cyanide munkássága mennyire lesz majd jó.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu