Vérfarkas az E3-on: kinn lesz a Werewolf: The Apocalypse is!

A Vampire: The Masquerade-del azonos világban (World of Darkness – A sötétség világa) játszódó Werewolf: The Apocalypse is kinn lesz a los angeles-i rendezvényen!

Eléggé régen volt már a bejelentés… ugyanis 2017-ben volt az, hogy a Focus Home Interactive elárulta, hogy a Cyanide (akiktől legutóbb a nem valami kiemelkedő Call of Cthulhu-t, korábban pedig a Styx-játékokat láttuk és játszottuk) dolgozik egy játékadaptáción, ami A sötétség világában egy asztali RPG-ből (magyarul társasjátékból) készül. (Az első ugye a Vampire: The Masquerade – Bloodlines volt, amiből jövőre érkezik a folytatás is.)

Azóta azért pár dolog megváltozott, úgyhogy itt is már-már egy dél-amerikai szappanopera szintjén tart a fejlesztés története: például a kiadó szerepe a Focus Home Interactive-tól átment a Bigbenhez, másrészt pedig a játéknak már alcíme is van, így pontosabban a név az, hogy Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

Nos, ez a játék, ami azért tényleg nem nagyon mutatta meg magát a bejelentés óta, kinn lesz az E3-on, úgyhogy aki esetleg megteheti és kiruccan júniusban Los Angelesbe, láthatja működésben is ezt az akció-RPG-t, amiben egy kitaszított vérfarkas (név szerint Cahal) visszatér, hogy a klánját segítse. A játékban egy dühünk kezelése is szerepet fog kapni, úgyhogy valószínűleg figyelni kell arra, hogy ne boruljon el az agyunk, mert amiatt bukhatjuk majd a küldetéseket, amik az Egyesült Államok észak-nyugati részén fognak játszódni. (Érdekesség, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodline 2 is oda rakható, ugyanis Seattle is Amerika nyugati partján van… nocsak.)

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, ami az Unreal Engine 4-et használja, valamikor a 2020-as év folyamán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re. Mivel képesek leszünk farkas, illetve emberi formát is felölteni, kíváncsiak leszünk arra, hogy a Cyanide munkássága mennyire lesz majd jó.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu