Egyre nagyobb esély van a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered létezésére! [VIDEO]

Bár a 2019-es Call of Duty-ról még nem sokat tudunk (hivatalosan csak annyit, hogy az Infinity Ward fejleszti, de azon túl már nagy esélye van annak, hogy a hozzájuk köthető Modern Warfare-sorozathoz visszatérnek nyolc év után, azaz a Modern Warfare 4 készülhet idén őszre…), megvan annak az esélye, hogy a 2016-os lépésüket a fejlesztők (illetve a kiadó, az Activision Blizzard) megismételhetik!

Akkor ugyanis az Infinite Warfare-rel együtt kiadták a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet, amit csak a 80 dolláros/eurós, drágább IW kiadással lehetett csak játszani (amíg külön meg nem jelent 2017 folyamán a 2007-es CoD felújított változata – ezt nevezik üzletileg úgy, hogy árukapcsolás, abból is a dörzsöltebb megközelítéssel…). Mivel idén is az Infinity Ward a soros, esélyes, hogy a történelem megismételheti magát, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare 2 pont tíz éve, hogy megjelent.

Robert Bowling, aki korábban a Call of Duty egyik fontos embere volt, a Twitteren közzétett egy több mint másfél perces, zenés videót, amiben az utolsó tíz másodperc mintha a Modern Warfare 2-re utalna. „Elhagyjuk [Washington] DC-t! Ismétlem, elhagyjuk DC-t!”, hallható egy rádióüzenetben, és mellette a szöveg is gyanús: „Csalódást fogok kelteni, bántani foglak, 2019. október 8.”

Október nyolcadika keddre esik, és nem tűnik kizártnak, hogy ekkor jelenhet meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, ami biztos, hogy a Modern Warfare 4-gyel egybe csomagolva fog megjelenni. Ha meg nem, és Bowling csak ezzel akarja ünnepelni a játék tizedik évfordulóját, akkor bizony lesz egy-két keresetlen szavunk. (De akkor tavaly az olasz Amazon miért listázta volna ki a játékot?)

Amúgy a Call of Duty: Modern Warfare 2 eredetileg 2009. november 10-én jött ki PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re… szóval valami itt készül. Hamarosan talán végre megtudjuk a terveket.

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu