Menu

Egyre nagyobb esély van a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered létezésére! [VIDEO]

Bár a 2019-es Call of Duty-ról még nem sokat tudunk (hivatalosan csak annyit, hogy az Infinity Ward fejleszti, de azon túl már nagy esélye van annak, hogy a hozzájuk köthető Modern Warfare-sorozathoz visszatérnek nyolc év után, azaz a Modern Warfare 4 készülhet idén őszre…), megvan annak az esélye, hogy a 2016-os lépésüket a fejlesztők (illetve a kiadó, az Activision Blizzard) megismételhetik!

Akkor ugyanis az Infinite Warfare-rel együtt kiadták a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet, amit csak a 80 dolláros/eurós, drágább IW kiadással lehetett csak játszani (amíg külön meg nem jelent 2017 folyamán a 2007-es CoD felújított változata – ezt nevezik üzletileg úgy, hogy árukapcsolás, abból is a dörzsöltebb megközelítéssel…). Mivel idén is az Infinity Ward a soros, esélyes, hogy a történelem megismételheti magát, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare 2 pont tíz éve, hogy megjelent.

Robert Bowling, aki korábban a Call of Duty egyik fontos embere volt, a Twitteren közzétett egy több mint másfél perces, zenés videót, amiben az utolsó tíz másodperc mintha a Modern Warfare 2-re utalna. „Elhagyjuk [Washington] DC-t! Ismétlem, elhagyjuk DC-t!”, hallható egy rádióüzenetben, és mellette a szöveg is gyanús: „Csalódást fogok kelteni, bántani foglak, 2019. október 8.”

Október nyolcadika keddre esik, és nem tűnik kizártnak, hogy ekkor jelenhet meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, ami biztos, hogy a Modern Warfare 4-gyel egybe csomagolva fog megjelenni. Ha meg nem, és Bowling csak ezzel akarja ünnepelni a játék tizedik évfordulóját, akkor bizony lesz egy-két keresetlen szavunk. (De akkor tavaly az olasz Amazon miért listázta volna ki a játékot?)

Amúgy a Call of Duty: Modern Warfare 2 eredetileg 2009. november 10-én jött ki PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re… szóval valami itt készül. Hamarosan talán végre megtudjuk a terveket.

Forrás: Jeuxvideo-Live

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/