Hivatalosan is jön James Wan Mortal Kombat filmje!

MOZI HÍREK – Végre-valahára igaznak bizonyultak azok a pletykák, amelyeket a Mortal Kombat mozifilmről hallhattunk!

Nagyon sok szóbeszédet hallhattunk már az új Mortal Kombat rebootjáról de konkrétumokat aligha. A projekt konkrétan csigalassúsággal haladt, most viszont már egész biztos, hogy James Wan jeleskedik majd producerként New Line Cinema megbízásából az imádott és borzasztóan erőszakos videójáték franchise-nál az új publikum számára.

Egy vadonatúj információ szerint a Mortal Kombatot Dél-Ausztráliában rendezik, az elő-produkciós fázis pedig még ebben a hónapban kezdődik. A filmen egy ausztrál stáb dolgozik majd, beleértve a produkció teljes szakaszát, még a vizuális effektusokat is.

A rendező Simon McQuoid lesz, aki korábban reklámfilmeket készített és ez az első rendezése.

James Wan így nyilatkozott a produkcióról:

„Nagyon örülök, hogy a Mortal Kombattal még egy filmet Ausztráliában rendezhetek, miután az Aquaman is annyira jól sikerült.”

Egyelőre sztorirészleteket nem ismerünk, csakúgy, ahogy a színészeket sem, de rövidesen egész biztosan többet tudunk majd meg ezekről is. Pletykákat már lehetett hallani arról, hogy állítólag Joel Edgertont szemelték ki Kano szerepére, ezen felül azonban semmit sem tudni a színészekről. A forgatókönyvet Greg Russo írta, bár állítólag ez még változhat. Russo írta egyébként a Resident Evil reboot forgatókönyvét is, amely szintén készül.

FORRÁS: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu