Menu

A végéhez közelítene a The Last Of Us Part II fejlesztése?

Nemrég hallottuk már, hogy a Naughty Dog rögzítette a The Last of Us Part II utolsó jelenetének mozgásait a motion capture technológia révén – azóta úgy tűnik, hogy haladnak a dolgok rendesen, ha hihetünk annak, amit a játék társrendezője állít!

Anthony Newman ezt írta a Twitteren: „Sok remek pozíció szabad [a Naughty Dogon belül], hogy segíthessetek lezárni a játékot. Én főképp a közelharci animátor pozícióját szeretném kiemelni – garantálom, hogy néhány *komoly* animáción fogsz dolgozni a barátommal, Lee Davisszel.” (Aki szintén animátor a Twitter bioja szerint.)

Eléggé sok posztot említ a fenti kép a programozóktól kezdve a pályatervezőkön át a felhasználói kezelőfelület scriptfelelőséig – van lehetőség jelentkezni, csak ugye nem éppen célszerű innen ugyebár. De visszatérve erre a lezáró kifejezésre – ez nem azt jelenti, hogy a játék heteken, hónapokon belül befejezésre kerülhet. Nem-nem, akkor nem keresnének mondjuk programozókat a Naughty Dogosok. Ez azt takarja, hogy a fejlesztés utolsó fázisa kezdődhet meg akár már júniusban, és bár Newman egy betűt nem mondott a The Last of Us Part II-ről, ne feledjük, hogy ezen dolgozik most a csapat. Tegyük azért hozzá Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke (aki a The Last of Us Part II fejlesztésében is kulcsszerepet játszik) még április közepén osztotta meg a Twitteren, hogy „a legambíciózusabb filmjelenet forgatásán” voltak túl, és „könnyek is hullottak” a motion capture digitalizálás során. Az persze már majdnem egy hónapja volt.

A The Last of Us Part II megjelenési dátummal és időszakkal sem rendelkezik hivatalosan (de azért hallottunk és írtunk már pár lehetséges időpontról korábban), úgyhogy a PlayStation 4-exkluzívot nem lehet még bekarikázni a naptárunkban, hacsak a Sony júniusban el nem árulja, mikor fog Ellie és Joel története folytatódni. Mivel a japán cég nem lesz kinn az E3-on, jöhet helyette egy State of Play közvetítés.

Forrás: GameSpot

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu