Daniel Craig megsérült a James Bond 25 forgatása közben, leállt a produkció

MOZI HÍREK – További bonyodalmak nehezítik a James Bond 25 forgatását, ezúttal Daniel Craig részéről.

A filmsztár forgatás közben szenvedett sérülést, amely tovább lassítja az amúgy sem turbósebeséggel zajló forgatást. Ez film most már egyértelműen bekerült a híresen lassú és problémás forgatású alkotások közé, de a hivatalos bejelentés óta már úgy tűnt, hogy beindultak a forgatás kerekei – egészen addig, amig a 007-es ügynököt alakító sztár le nem sérült.

A The Sun és a Movieweb írása szerint Daniel Craig egy egyszerű futás során egyszerűen elesett. A forgatás Jamaicán zajlott és elvileg ez volt az utolsó jelenet, mielőtt a produkció más helyszínen folytatódott volna. Egészen konkrétan a londoni Pinewood Studios-ba forgatták volna már a hétvégén a film további jeleneteit, de így továbbra is Jamaicán maradt a stáb. A stáb egyik tagja így nyilatkozott a balszerencsés jelenetről.

„Daniel már be volt öltözve és felkészült az egyik utolsó jamaicai jelenetre. Hatalmasat sprintelt a jelenet során, amikor elcsúszott és elég rosszul esett. Nagy fájdalmat érzett a bokájában és borzasztóan dühös volt, dühében a földhöz vágta a speciális öltönyét.

Ez nem az első eset, hogy Dainel Craig megsérült a James Bond filmek forgatása közben. A Casino Royale egyik első jelenete során az arcát ütötte meg, olyannyira, hogy a sérülés két fogát első fogát kiverte. A quantum csendje során a vállában húzódott meg egy izom, olyannyira, hogy egy komoly sebészi beavatkozást kellett nála alkalmazni. Ezen kívül még a bordái is megsérültek és az ujjait tetejét is lemetszette egy élesebb tárgy egy rázósabb jelenet során. A SPECTRE-et sem úszta meg sérülés nélkül: ott a térde sérült le, melytől e film forgatása is leállt, mint most a 25-é.

A legtöbb probléma az egyébként abból a pozitívnak is tekinthető tényből származik, hogy Daniel Craig ragaszkodik hozzá, hogy a veszélyes jelenetek zömét ő maga hajtsa végre, amely nyilván veszélyekkel jár. Talán ezért is nyilatkozta azt a színész a SPECTRE után, hogy „inkább elvágná a csuklóját”, mint hogy egy újabb James Bond filmet bevállaljon. Mindenesetre az látszik, hogy az 51 éves színész még mindig rendkívül lelkiismeretes a 007-es ügynök szerepét tekintve, de ez is további jele annak, hogy korántsem haladnak problémamentesen James Bond 25 felvételei.

Forrás: The Sun

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu