Menu

MXGP 2019: idén sem maradunk motokrossz-világbajnokság nélkül [VIDEO]

A Milestone mostanában évente két motokrossz játékot ad ki: a Monster Energy Supercross az amerikai bajnokságot, míg az MXGP-sorozat a világbajnokságot dolgozza fel. Utóbbiból készül a 2019-es kiadás.

Az MXGP 2019-ben lehetőségünk lesz arra, hogy az MX2 kategóriában (a kisebbikben, ha magyarul kellene fogalmazni) kezdjünk, de akár kapásból a királykategóriába is beugorhatunk, és így az MXGP-ben debütálhatunk. Az összes motoros, motor, és csapat licenszelve lett, de akár egyedi csapattal is körözhetünk majd, és így a szponzorok igényeinek kell megfelelni a csapat elvárásai helyett. A motorunkat majd testre is szabhatjuk vizuálisan és teljesítménybelileg egyaránt.

A másik fontosabb újítás a Monster Energy Supercrossban már látott és működőképes pályaszerkesztő mód, a Track Editor felbukkanása az Unreal Engine 4-et használó játékban. Négy különböző környezet közül választhatunk (azért a Tony Hawk’s Pro Skater 2-ben, ami majdnem húsz éve jött ki, már ott is négy háttér volt a pályaszerkesztőjében… úgyhogy ennél azért többre is vállalkozhatott volna!), így lesz egy erdős, dzsungeles, sivatagi, vagy tengerparti terület, ahol építkezhetünk. Az elkészített pályákat meg is oszthatjuk a többiekkel. (Ezt már 2015-ben a nagyot bukott Tony Hawk’s Pro Skater 5 is megvalósította, el is várható egy 2019-es játéktól.)

A Provence-ben található Playground is felbukkan, így a free roaming révén körbe-körbe motorozhatunk szabadon (persze tuti, hogy a Monster Energy Supercross 2-ben látottakhoz hasonlóan itt is lezárják az egyes szakaszokat a teljesítményünktől függően…), de „új játékmódok és területek” lesznek rajta. A Waypoint mód is újítás: a Playgroundon megadhatjuk a pontokat, amin a többi játékos átmehet – egyfajta time trial, szabadon…

Az MXGP 2019-nek már megjelenési dátuma is van: a Milestone augusztus huszonhetedikén tervezi kiadni a játékot, de meglepetés, hogy mindössze három platformra, ugyanis a PlayStation 4, Xbox One és a PC került megemlítésre a sajtóközleményben, a Nintendo Switch pedig kimaradt.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu