Sniper Elite V2 Remastered: felújított mesterlövész [VIDEO]

A Rebellion azért nem hozta össze azt, amit a Gearbox tett nem rég.

Ezt azért kifejtenénk, mielőtt a sajtóközleményt taglalnánk – tehát a Borderlands első része kapott egy felújított Game of the Year Edition kiadást. Ezt mindenki, aki rendelkezett az alapjátékkal, ingyen megkapta. (Sőt, a Borderlands 2-höz pedig ingyen adtak nagy felbontású textúrákat. Azért az se semmi.) Nos, a Rebellion ezt nem tette meg a Sniper Elite V2-vel: a felújított kiadásért ugyanis 10 eurót (kb. 3300 forintot) kérnek azoktól, akiknek az eredeti játék ott van a Steamen vagy GOG-on (ahol már csak a Remastered verziót lehet csak beszerezni). Nem valami korrekt, de ez ellen nem tehetünk semmit.

Tehát beszéljünk arról, ami a postaládában landolt: a Sniper Elite V2 1945-ben játszódik, Berlinben, és a sorozat ikonikusnak is mondható főszereplőjét, Karl Fairburne-t irányítjuk (közvetlenül a Sniper Elite 3 eseményei után amúgy), és a névhez hűen mesterlövészkednünk kell. 4K felbontás és HDR a támogatott platformokon, „remasterelt” látvány (azért itt lehet kétkedni), „modernizált renderelés”, fotó mód a tökéletes röntgem Killcam fotó elkapásáért, továbbá a kampányt és a multiplayert is játszhatjuk a Rebellion Zombie Army sorozatának hét karakterének valamelyikével. (Mondjuk abban van egy kicsi perverzitás, ha egy ilyen karakterrel megyünk nácikat irtani, nem? Amúgy – ahogy az ilyesmi megszokott már – az összes DLC benne van a Remastered kiadásban, ahogy az illik.) A multiplayert is feltolták tizenhat játékosra – a kakukktojás ebben az esetben a Nintendo Switch, ahol mindössze nyolcan eshetnek egymásnak. Itt azért a technikai korlátok befigyelnek.

Aki esetleg polcra is tenné a Sniper Elite V2 Remasteredet, annak péntekig várnia kell, ugyanis a fizikai kiadás május 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Amúgy digitálisan már elérhető a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármas mellett PC-n is. Az ár egy picit húzós azért, ugyanis 35 euróba (11 ezer forintba kerül) minden platformon. A launch trailer mellé beraktunk egy összehasonlítást is. A teljesség kedvéért.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu