Menu

Sniper Elite V2 Remastered: felújított mesterlövész [VIDEO]

A Rebellion azért nem hozta össze azt, amit a Gearbox tett nem rég.

Ezt azért kifejtenénk, mielőtt a sajtóközleményt taglalnánk – tehát a Borderlands első része kapott egy felújított Game of the Year Edition kiadást. Ezt mindenki, aki rendelkezett az alapjátékkal, ingyen megkapta. (Sőt, a Borderlands 2-höz pedig ingyen adtak nagy felbontású textúrákat. Azért az se semmi.) Nos, a Rebellion ezt nem tette meg a Sniper Elite V2-vel: a felújított kiadásért ugyanis 10 eurót (kb. 3300 forintot) kérnek azoktól, akiknek az eredeti játék ott van a Steamen vagy GOG-on (ahol már csak a Remastered verziót lehet csak beszerezni). Nem valami korrekt, de ez ellen nem tehetünk semmit.

Tehát beszéljünk arról, ami a postaládában landolt: a Sniper Elite V2 1945-ben játszódik, Berlinben, és a sorozat ikonikusnak is mondható főszereplőjét, Karl Fairburne-t irányítjuk (közvetlenül a Sniper Elite 3 eseményei után amúgy), és a névhez hűen mesterlövészkednünk kell. 4K felbontás és HDR a támogatott platformokon, „remasterelt” látvány (azért itt lehet kétkedni), „modernizált renderelés”, fotó mód a tökéletes röntgem Killcam fotó elkapásáért, továbbá a kampányt és a multiplayert is játszhatjuk a Rebellion Zombie Army sorozatának hét karakterének valamelyikével. (Mondjuk abban van egy kicsi perverzitás, ha egy ilyen karakterrel megyünk nácikat irtani, nem? Amúgy – ahogy az ilyesmi megszokott már – az összes DLC benne van a Remastered kiadásban, ahogy az illik.) A multiplayert is feltolták tizenhat játékosra – a kakukktojás ebben az esetben a Nintendo Switch, ahol mindössze nyolcan eshetnek egymásnak. Itt azért a technikai korlátok befigyelnek.

Aki esetleg polcra is tenné a Sniper Elite V2 Remasteredet, annak péntekig várnia kell, ugyanis a fizikai kiadás május 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Amúgy digitálisan már elérhető a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármas mellett PC-n is. Az ár egy picit húzós azért, ugyanis 35 euróba (11 ezer forintba kerül) minden platformon. A launch trailer mellé beraktunk egy összehasonlítást is. A teljesség kedvéért.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/