Menu

Vampire: The Masquerade játékon dolgoznak a The Council fejlesztői!

A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetését a Big Bad Wolf produkálta: ők egy kissé átgondolták és feltuningolták az epizodikus játékok formuláját a The Councillel, ami RPG-szerű karakterfejlesztésével, kidolgozott dialógusrendszerével, illetve a történelmi környezetével (az 1700-as évek végén járunk; több ország vezető karaktere is felbukkant – példaként George Washingtont és Bonaparte Napoleont, az Egyesült Államok akkori és a Francia Császárság jövőbeli vezetőjét lehet felhozni) váratlanul aratott. Most egy új játékon dolgoznak!

A Bigben Interactive bejelentette, hogy a „nagy, rossz farkas” egy, a Vampire: The Masquerade világában játszódó „narratív RPG-t” készít, de ez még nem minden, ugyanis azt is elárulták, hogy „az asztali RPG szabályzata által inspirált” játékról van szó. Ez igen: ez azt jelenti, hogy ha 2020 végéig megjelenik majd ez a projekt is, akkor a következő másfél évben három, A sötétség világában (World of Darkness) játszódó játékot kapunk, ugyanis a Hardsuit Labs a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n, míg a Cyanide a Werewolf: The Apocalypse – Earthbloodon dolgozik, és ez a két cím jelenleg hivatalosan is 2020-ban fog a PlayStation 4, Xbox One, PC hármason megjelenni.

Sajnos csak ennyit tudunk, ugyanis a Bigben Interactive közleménye szerint további információkat csak Kölnben, a Gamescomon fognak elárulni, az pedig augusztus vége felé lesz, így még jó negyed évet kell kibekkelnünk, mire a Bigben többet is mond a Big Bad Wolf Vampire: The Masquerade-jéről. Természetesen a Twitter-fiók már kész.

Legalább már emiatt is érdemes lesz figyelni augusztus 21-e és augusztus 24-e között a Gamescomra. Viszont az kérdéses, hogy nem lett volna-e találóbb ott, Kölnben hirtelen bedobni a közösbe azt, hogy min dolgozik a Big Bad Wolf? Jobb sokkfaktor hatása lehetett volna annak a megközelítésnek…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu