Vampire: The Masquerade játékon dolgoznak a The Council fejlesztői!

A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetését a Big Bad Wolf produkálta: ők egy kissé átgondolták és feltuningolták az epizodikus játékok formuláját a The Councillel, ami RPG-szerű karakterfejlesztésével, kidolgozott dialógusrendszerével, illetve a történelmi környezetével (az 1700-as évek végén járunk; több ország vezető karaktere is felbukkant – példaként George Washingtont és Bonaparte Napoleont, az Egyesült Államok akkori és a Francia Császárság jövőbeli vezetőjét lehet felhozni) váratlanul aratott. Most egy új játékon dolgoznak!

A Bigben Interactive bejelentette, hogy a „nagy, rossz farkas” egy, a Vampire: The Masquerade világában játszódó „narratív RPG-t” készít, de ez még nem minden, ugyanis azt is elárulták, hogy „az asztali RPG szabályzata által inspirált” játékról van szó. Ez igen: ez azt jelenti, hogy ha 2020 végéig megjelenik majd ez a projekt is, akkor a következő másfél évben három, A sötétség világában (World of Darkness) játszódó játékot kapunk, ugyanis a Hardsuit Labs a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-n, míg a Cyanide a Werewolf: The Apocalypse – Earthbloodon dolgozik, és ez a két cím jelenleg hivatalosan is 2020-ban fog a PlayStation 4, Xbox One, PC hármason megjelenni.

Sajnos csak ennyit tudunk, ugyanis a Bigben Interactive közleménye szerint további információkat csak Kölnben, a Gamescomon fognak elárulni, az pedig augusztus vége felé lesz, így még jó negyed évet kell kibekkelnünk, mire a Bigben többet is mond a Big Bad Wolf Vampire: The Masquerade-jéről. Természetesen a Twitter-fiók már kész.

Legalább már emiatt is érdemes lesz figyelni augusztus 21-e és augusztus 24-e között a Gamescomra. Viszont az kérdéses, hogy nem lett volna-e találóbb ott, Kölnben hirtelen bedobni a közösbe azt, hogy min dolgozik a Big Bad Wolf? Jobb sokkfaktor hatása lehetett volna annak a megközelítésnek…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu