SEGA Mega Drive Mini: újabb tíz cím került bejelentésre!

Már a 21.-30. listánál tartunk, szóval íme a harmadik kör – ezek a játékok már biztosan fenn lesznek az Észak-Amerikában SEGA Genesis Mini néven a boltokba kerülő SEGA Mega Drive Mini-n!

Szóval negyven játék lesz majd a mini 16 bites konzolon, és ez a tíz cím lett bejelentve tegnap: Mega Man: The Wily Wars, Street Fighter II: Special Champion Edition, Sonic Spinball, Phantasy Star IV, Beyond Oasis, Ghouls ‘N Ghosts, Alex Kidd in the Enchanted Castle, Golden Axe, Vectorman, Wonder Boy in Monster World. (A japán listán az eltérések: The Revenge of Shinobi, Puzzle & Action: Tant-R, Party Quiz Mega Q, illetve Yu Yu Hakusho: Makyou Touitessen a Sonic Spinball, az Alex Kidd, a Vectorman és a Wonder Boy helyett.)

Szóval igencsak biztonsági listát választott ezúttal a SEGA, de azért a Street Fighter II esetében ki kell emelnünk, hogy a három gombos kontrollerrel nem valami korrekt választás ez. Hat gombos kontrollerrel nem lenne probléma, de így ez egy kicsit necces lépés, maradjunk ennyiben. Persze, augusztusban lesz hat gombos kontroller is a Retro-Bittől, de az plusz pénz. (További gondolatok: a Mega Man: The Wily Wars belassult itt-ott eredeti hardveren, és esélyes, hogy a minikonzolon is hasonlóan gyengén fog futni, a Sonic Spinball kicsit olcsó megoldás, az Alex Kidd-játékok a Master Systemen jobbak voltak, a Phantasy Star IV főleg az RPG-ket kedvelőknek lesz nagyon is korrekt cím, a Vectorman pedig remek húzás.)

Korábban már beszámoltunk az első tíz, illetve a második tíz játékról is, így azokat itt nem ismételnénk meg (majd ha az utolsó tíz címet bejelentik, akkor megtesszük ). A SEGA Mega Drive Mini amúgy szeptember tizenkilencedikén fog megjelenni világszerte, és reméljük, hogy lesz olyan minőségi, mint amilyen a Nintendótól a NES és a SNES mini volt. (A Sony PlayStation Classicjáról inkább nem mondanánk semmit – talán jobb is így…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu