Menu

Problémák a Lords of the Fallen 2 fejlesztése körül is!

Is? Is: nem csak a 2020-as Call of Duty körül vannak a háttérben problémák (erről külön értekeztünk), hanem a Lords of the Fallen folytatásával kapcsolatban is!

Szóval a Lords of the Fallen a korábban City Interactive néven Magyarországon is elhíresült CI Games által volt kiadva már közel öt éve. A fejlesztők, a Deck13 akkor egy szódával talán elmegy minőségű Souls-klónt adtak ki, de 2017 tavaszára összeszedték magukat a The Surge-gel, ami egy futurisztikus Souls-klónként egészen korrekt volt – csakhogy azt már a Focus Home Interactive adta ki. (Ahogy a folytatást is, amin már dolgozik is a német fejlesztőcsapat.) Úgyhogy nem ők csinálják a Lords of the Fallen 2-t.

A CI Games tavaly behozta a projektbe a new york-i Defiant Studios-t a fejlesztéssel, hogy „friss kezdetet” kapjon a folytatás. (Erről akkoriban be is számoltunk.) A cél az volt, hogy a játékot újraépítsék, de itt is szépen felborult a bicikli, mert talán túl nagy sebességgel akartak átfarolni azon a hosszú jobboson… ezalatt azt értjük, hogy a Defiant Studios már nem dolgozik a játékon, mert a CI Games szerint nem volt megfelelő minőségű a munkájuk, így a lengyel cég házon belül készíti tovább a Lords of the Fallen 2-t. (Csak aztán nehogy visszamenjenek a budget minőségre, ahol tíz éve voltak.)

Az Eurogamer lefordította a CI Games sajtóközleményét. Azért bomlott fel a CI Games és a Defiant Studios között a kapcsolat, mivel „[a fejlesztésben] fontos szakaszban a kivitelezés elégtelen volt” – gyenge volt a „vertical slice”, a játék mondhatni „csontváza”, koncepciója. „A munka minősége a cég által elvárthoz (és a megállapodásban tisztán kifejezetthez) képest gyengébb volt annak ellenére, hogy a munka ezen szakaszára a javulást háromszor is kértük,” olvasható az Eurogameren.

„[A Lords of the Fallen 2 fejlesztőcsapata] kifejezetten tehetséges fejlesztőkből áll, akiket teljes mértékben támogatunk. A csapatunk tudja, hogy miként kell minőségi játékokat felépíteni, mert kulcsszerepet játszottak az illetők a Just Cause 3, a Call of Duty: Advanced Warfare, a Far Cry 5, a DmC: Devil May Cry, és más, csúcsszintű projektek fejlesztésében. Mivel továbbra is igyekszünk a szerződésben leírt bizalmi kötelezettségeinket betartani, jelenleg nem nyilatkozhatunk többet az üggyel kapcsolatban,” mondja David Grijn, a Defiant alapítója.

Mi lesz a következő lépés? Törlésre kerül a Lords of the Fallen 2? Nem lenne meglepő.

Forrás: PCGamer

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/