Jumanji 3: dobozban!

MOZI HÍREK – Még szerencse, hogy Dwayne Johnson ennyire szeret posztolni magáról: különben nem tudnánk, hogy befejeződött a Jumanji 3. részének a forgatása. A Szikla kitett egy képet az instára, amin három – előző részből ismerős – társával, Kevin Hart-tal, Jack Black-kel és Karen Gillan-nel egy sivatag közepén a kamerának háttal, szomorúan gyalogolnak, és ezt írta hozzá:

„A kedvenc videójáték-avatárjaink belesétálnak a sivatagi naplementébe. Hölgyeim és uraim, hivatalosan véget ért a Jumanji-folytatás forgatása. Köszönet minden embernek és minden cégnek, aki idejét és tehetségét áldozta, hogy a lehető legjobb filmet készítsük. És legfőképpen köszönet nektek, Jumanji-rajongók szerte a világon, hogy a legvadabb álmainkat is felülmúló siker lett a franchise-unkból. Szeretettel: dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse más néven a Férfiak Gyilkosa, Shelly Oberon professzor valamint Moose „Nem megyek sehova, hátizsákom van” Finbar.

Bár Dwayne Johnson nem tér ki rájuk, a forgatáson a nagy négyesen kívül ott volt az előző részből Colin Hanks, Nick Jonas és Rhys Darby is, valamint új karakterként beállt a csapatba Awkwafina, Danny Devito és Danny Glover is.

A Jumanji 3. történetét egyelőre szigorú titokban tartják, pedig nagyon izgalmas, hogy miképpen folytatódhat a vicces és kalandos történet, ha egyszer az előző rész azzal ért véget, hogy a valós világba visszatérő főszereplők megsemmisítették a videójátékot, amely beszippantotta őket Jumanji csodái közé.

A Dwayne Johnson-féle Jumanji 2 filmkritikáját itt olvashatjátok.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu