Christopher Nolan új kémfilmet forgat, Tenet címmel

MOZI HÍREK – Christopher Nolan készülő filmjében Kenneth Branagh, Michael Caine és Robert Pattinson is játszanak majd – olvashatjuk a Variety oldalán.

Hét országon keresztül forgatják Christopher Nolan, Memento, az Álmatlanság, a Batman-trilógia, a Dunkirk, és sok más kiváló film rendezőjének legújabb, nemzetközi kémkedésről szóló filmjét. Az országok között állítólag Nagy Britannia, India, Olaszország is szerepel.

John David Washington lesz állítólag a film főszereplője, amelyben Clémence Poésy, Dimple Kapadia, Michael Caine és Elizabeth Debicki is játszanak majd. A film zenéjét a Fekete Párducért Oscar-díjjal jutalmazott Ludwig Göransson szerzi.

Érdekessége még, hogy a rendező egyszerre használ majd IMAX és 70mm-es technológiát is.

A filmnél maga Nolan és a felesége: Emma Thomas lesznek a producerek, Thomas Hayslip pedig executive producerként tevékenykedik a projekten. Érdekesség, hogy annyira hosszú lesz a film, hogy egyenes három film hosszúságára lehet majd számítani.

Robert Pattinson – akinek neve már, mint lehetséges Batman-színészként is felmerült – azt állítja, hogy a Tenet „a legőrültebb projekt, amelyben valaha is részt vett.”

FORRÁS: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu