Menu

Christopher Nolan új kémfilmet forgat, Tenet címmel

MOZI HÍREK – Christopher Nolan készülő filmjében Kenneth Branagh, Michael Caine és Robert Pattinson is játszanak majd – olvashatjuk a Variety oldalán.

Hét országon keresztül forgatják Christopher Nolan, Memento, az Álmatlanság, a Batman-trilógia, a Dunkirk, és sok más kiváló film rendezőjének legújabb, nemzetközi kémkedésről szóló filmjét. Az országok között állítólag Nagy Britannia, India, Olaszország is szerepel.

John David Washington lesz állítólag a film főszereplője, amelyben Clémence Poésy, Dimple Kapadia, Michael Caine és Elizabeth Debicki is játszanak majd. A film zenéjét a Fekete Párducért Oscar-díjjal jutalmazott Ludwig Göransson szerzi.

Érdekessége még, hogy a rendező egyszerre használ majd IMAX és 70mm-es technológiát is.

A filmnél maga Nolan és a felesége: Emma Thomas lesznek a producerek, Thomas Hayslip pedig executive producerként tevékenykedik a projekten. Érdekesség, hogy annyira hosszú lesz a film, hogy egyenes három film hosszúságára lehet majd számítani.

Robert Pattinson – akinek neve már, mint lehetséges Batman-színészként is felmerült – azt állítja, hogy a Tenet “a legőrültebb projekt, amelyben valaha is részt vett.”

FORRÁS: Variety

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/