Ingyenes (egy kis ideig) a The Sims 4!

Nos, az Electronic Arts – miután érthetetlen módon leállt az On The House programjával… – újra valamit ingyenesen kínál. Mi ütött a kiadóba, hogy váratlanul ennyire kedvező ajánlattal rukkolt elő? Csak nem túlzottan rossz a cég renoméja a játékosok körében?

A The Sims a Maxis rövid úton sikeressé vált játéka, ami az Electronic Arts mohósága révén a sorozat előrehaladtával egyre több kiegészítőt kapott, igencsak borsos áron. Ez alól a csendben PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelent The Sims 4 sem kivétel, és ezt a játékot most ingyenesen megszerezhetjük.

Május huszonnyolcadikáig él az akció, amit itt lehet behúzni – igen, kelleni fog az Electronic Arts Origins kliense, de általában kiadónként mindegyik cégnek van egy ilyene (ahogy a Ubisoftnak a uPlay, a Bethesdának is van launchere, nem beszélve a Blizzardról, és persze ott van még az Epic Games Store launchere is… kicsit sok, tényleg). Csak az alapjátékot kapjuk meg (jó, a Holiday Celebration DLC is ingyenes…), amin valahogy az Electronic Arts szűkmarkúságát ismerve nem tudunk meglepődni, de ez is több a semminél, talán mondhatjuk így. Ja, természetesen szükséges egy Origin-fiók is – biztos ezzel akarja az Electronic Arts elérni, hogy fizessünk elő az Origin Accessre vagy az Origin Access Premierre, és ezáltal több játékhoz hozzáférhessünk, akár az újakhoz is a megjelenésük előtt maximum tíz óráig. (Látjuk ám, mire megy ezzel Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója…)

A The Sims 4-hez persze ezen túl van hat kiegészítő pakk, hét játékcsomag, és még ezen felül tizennégy cucc-csomag. Úgyhogy aki a lehető legteljesebb formátumban szeretné kínozni a szegény embereket, igencsak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert kb. kétszázezer forintba kerülne mindent megvásárolni, és még akciókkal is messze hat számjegyű lenne az összeg… picit sem túlzás az árazás.

A végére csak annyit ebben a kisregényben, ami kb. háromszor hosszabb a kelleténél, hogy jó játékot, istenek.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu